Η διαγραφή του βουλευτή Γιώργου Νταβρή αποφασίστηκε ομόφωνα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ έπειτα από τη συνεδρίασή της.

Σημειώνεται ότι ο κ. Νταβρής ήταν ο μοναδικός αδικαιολογήτως απών από τη Κοινοβουλευτική Ομάδα που συνεδρίασε υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου

Η βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Χρυσούλα Γιαταγάνα, ασθενεί, ο επίσης βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Γαβριήλ Αβραμίδης έλειψε λόγω οικογενειακού πένθους και ο βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς βρίσκεται στο Στρασβούργο.

Σημειώνεται ότι Κώστας Γιοβανόπουλος και Μαρίνα Χρυσοβελώνη υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους από τη Γραμματεία της Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όμως δεν έγιναν δεκτές.

Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος του Κινήματος, Πάνος Καμμένος, αμέσως μετά τη συνεδρίαση ανέφερε:

«Με ιδιαίτερα μεγάλη λύπη, η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων θέλουμε ομόφωνα να δηλώσουμε ότι θα στενοχωρήσουμε ιδιαίτερα τα διαπλεκόμενα συμφέροντα, την κυβέρνηση και την τρόικα. 

Παραμένουμε ενωμένοι, δυνατοί, μπορούν να συνεχίσουν να ανησυχούν, με μία μόνο απώλεια, του βουλευτή Αχαΐας Γιώργου Νταβρή, ο οποίος δεν προσήλθε και ο οποίος διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα μέχρι να αποφασίσει να γυρίσει στο σπίτι του. 

Με σύμπνοια, σαν μια γροθιά, με τους Ανεξάρτητους Έλληνες όλης της Ελλάδας, θα προχωρήσουμε, προκειμένου να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας. Είναι πολλοί οι τραπεζίτες, οι εκδότες και οι καναλάρχες που άλλοι έχουν συλληφθεί και άλλοι πρέπει να συλληφθούν».

Νωρίτερα, προσερχόμενος στη συνεδρίαση, ο κ. Καμμένος είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο διαγραφής.