Για τις μίζες, τα σκάνδαλα και τη Δικαιοσύνη μίλησε στον Realfm ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

«Πλέον είναι ανάγκη, ιδίως πρόσωπα όπως είναι οι Πρωθυπουργοί, όταν έχεις αυτή την υπόθεση με τις μίζες, τα εξοπλιστικά, που δείχνει ότι από το ΚΥΣΕΑ πέρασαν τέτοιες συμφωνίες, πρέπει να δοθούν συγκεκριμένες εξηγήσεις. Είναι ανάγκη. Ό ίδιος ο Σημίτης όφειλε να προσέλθει και να πει τι συνέβη εκείνη την εποχή», σχολίασε ο κ. Παυλόπουλος και σημείωσε πως «δεν υπάρχει μίζα η οποία να έχει προκύψει και να μην είναι Γερμανικές εταιρείες αναμεμειγμένες. Εδώ υπάρχει ένα ζήτημα. Έκαναν δουλειές με φούντες, οι οποίες κόστισαν στον Ελληνικό λαό. Δεν μπορεί να μην αναλάβει τις ευθύνες της η Γερμανική κυβέρνηση».

Ο κ. Παυλόπουλος, μίλησε και για τη δικαιοσύνη και την ταχύτητα με την οποία κινείται. 

«Με βάση τα δεδομένα της σημερινής εποχής, η δικαιοσύνη κινείται και πολύ πιο έντονα και με πιο γρήγορους ρυθμούς από ότι είχαμε συνηθίσει. Η δικαιοσύνη κινείται με δική της πρωτοβουλία», ανέφερε τονίζοντας πως «σε όλα τα θέματα, η δικαιοσύνη κινείται με ταχύτερους ρυθμούς. Η δικαιοσύνη είναι εκείνη η οποία κρίνει, αν έχει τα στοιχεία να προβεί στις ενέργειες τις οποίες αυτή προκρίνει».

«Η δικαιοσύνη με τα μέσα τα οποία διαθέτει, πηγαίνει σε όλα τα θέματα με μεγαλύτερη ταχύτητα από ότι σε άλλες εποχές», πρόσθεσε. «Όποιοι μας κουνούν το δάχτυλο ας κοιτάξουν τον καθρέφτη τους», πρόσθεσε ακόμα.

Αναφερόμενος στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και την εμπλοκή της επικεφαλής του Αναστασίας Σακελλαρίου είπε πως «αν μιλάγαμε για έναν απλό υπάλληλο, ξέρουμε τι συμβαίνει. Λόγοι ευθιξίας δεν θα έπρεπε να οδηγούν αυτούς τους ανθρώπους να παραιτηθούν;».