current views are: 1

14 Ιανουαρίου 2014
Δημοσίευση13:04

Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου έρχεται η δεύτερη μεγάλη δημοσκόπηση του newpost και της GPO

Το newpost σε συνεργασία με την εταιρία ερευνών και δημοσκοπήσεων GPO θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα για τις μεγάλες εκλογικές περιφέρειες της χώρας την Α΄, Β’ Αθήνας και της περιφέρειας Αττικής.

Δημοσίευση 13:04’
αρθρο-newpost

Το newpost σε συνεργασία με την εταιρία ερευνών και δημοσκοπήσεων GPO θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα για τις μεγάλες εκλογικές περιφέρειες της χώρας την Α΄, Β’ Αθήνας και της περιφέρειας Αττικής.

Το newpost.gr σε συνεργασία με την εταιρία ερευνών και δημοσκοπήσεων GPO θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα για τις μεγάλες εκλογικές περιφέρειες της χώρας την Α΄, Β’ Αθήνας και της περιφέρειας Αττικής. Είναι η δεύτερη προγραμματισμένη δημοσκόπηση που παρουσιάζει το newpost.gr με συγκριτικά και ποιοτικά στοιχεία της συμπεριφοράς του εκλογικού σώματος.  

Σε ποιο βαθμό οι τελευταίες εξελίξεις με τις μίζες στα εξοπλιστικά, η υπόθεση του ΤΤ και οι προφυλακίσεις  βουλευτών της ΧΑ ανατρέπουν τους πολιτικούς συσχετισμούς.  Είναι η πρώτη δημοσκόπηση που αποτυπώνει τις πολιτικές επιπτώσεις αμέσως μετά τις δικαστικές εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος.   

Mια δημοσκόπηση που έρχεται για να δώσει νέα στοιχεία στο ρευστό πολιτικό σκηνικό αλλά και νέες ανατροπές στις σημαντικότερες εκλογικές περιφέρειες που θα καθορίσουν το εκλογικό αποτέλεσμα ενόψει ευρωεκλογών και αυτοδιοικητικών.   

Ο  Πρόεδρος της εταιρείας ερευνών και δημοσκοπήσεων GPO Τάκης Θεοδωρικάκος θα αναλύσει και θα παρουσιάσει τα βασικά σημεία της δημοσκόπησης.  

  •     Πώς διαμορφώνεται  η πρόθεση ψήφου ανά περιφέρεια;
  •     Πώς διαμορφώνεται η πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές;    
  •     Τι δείχνουν τα ποιοτικά στοιχεία της έρευνας;
  •     Ποιες είναι οι μετατοπίσεις ψηφοφόρων;
  •     Πόσο συσπειρωμένες είναι οι εκλογικές βάσεις των κομμάτων; 
  •     Ποιες είναι οι προτιμήσεις των πολιτών σε συγκεκριμένα πρόσωπα εν όψει των εκλογών; 

Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου στις 8 το πρωί μόνο στο newpost.gr


σχετικα αρθρα