Γράφει η Άρτεμις Παραδείσου 

Βαριά και ασήκωτη είναι η ατμόσφαιρα στην Αγίου Κωνσταντίνου μολονότι η ηγεσία του κόμματος προσπαθεί να δείξει ότι όλα βαίνουν καλώς στην ΔΗΜΑΡ.

Ο τρόπος με τον οποίο ο Φώτης Κουβέλης ξήλωσε τον μέχρι χθες εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Ανδρέα Παπαδόπουλο προκάλεσε αρνητικά σχόλια ακόμη και μεταξύ στελεχών που κινούνται κοντά στον πρόεδρο κι αυτό επειδή τον κρατούσε στο σκοτάδι για τις προθέσεις του την ώρα που ήδη είχε κλείσει την συμφωνία με τον Χρήστο Μαχαίρα.

Κακή εντύπωση δημιούργησε και το γεγονός ότι δεν ζήτησε από τον Παπαδόπουλο να ασχοληθεί έστω για την τιμή των όπλων με κάτι άλλο εντός της ΔΗΜΑΡ και ουσιαστικά με την στάση του ο Φ. Κουβέλης άφησε να εννοηθεί ότι προτιμά ο πρώην εκπρόσωπος να μην πολυανακατεύεται στα πόδια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο Παπαδόπουλος δέχτηκε αποχαιρετιστήρια τηλεφωνήματα από αρκετά στελέχη που επέκριναν την ηγεσία για την στάση της όχι γι' αυτήν καθεαυτήν την απομάκρυνση του εκπροσώπου αλλά για τον τρόπο με τον οποίο μεθοδεύτηκε. (Πρώτα διέρρευσε στον Τύπο και μετά τού ανακοινώθηκε).

Επίσης, ακόμη δεν έχει περάσει ο θυμός σε αρκετά στελέχη της πλειοψηφίας για τον τρόπο επιλογής του γραμματέα του κόμματος Θανάση Θεοχαρόπουλου. Τα  στελέχη αυτά δεν καταλογίζουν τίποτε στον 35χρονο γραμματέα από την Βέροια, αντιθέτως ψιθυρίζουν πολλά και γιατί σ' αυτήν την επιλογή ο Φ. Κουβέλης προτίμησε να εξυπηρετήσει -όπως λένε- τα προσωπικά του συμφέροντα και όχι τα κομματικά, κονταίνοντας τους κορυφαίους.

Σήμερα, θα ανακοινωθεί και για το... τυπικό το όνομα του Χρήστου Μαχαίρα για την θέση του εκπροσώπου Τύπου επιλογή που επίσης έχει προκαλέσει δυσφορία από την στιγμή που θα επιτρέψει σε αντιπάλους της ΔΗΜΑΡ να μιλούν για διασυνδέσεις με εκδοτικά συμφέροντα.