«Δεν έχουμε την αλαζονεία να παριστάνουμε πως είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε» δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου στον ΣΚΑΪ, στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, τονίζοντας ότι η Κουμουνδούρου θα καταργήσει το Μνημόνιο, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία και το μήνυμα των ευρωκλογών.

«Πολιτικά η κυβέρνηση έχει ήδη εξαντλήσει τον χρόνο της και είναι κατάδηλο στις δημοσκοπήσεις και στην αμηχανία της» είπε.

«Κάποιοι επιχαίρουν που η κοινωνία δεν μεταφέρει την αγανάκτησή της σε έμπρακτη αντίσταση στους δρόμους. Είναι μία αγανάκτηση για την οποία πρέπει να ανησυχεί η κυβέρνηση» σημείωσε η κυρία Κωνσταντοπούλου επισημαίνοντας πως «η Δημοκρατία δεν είναι μια φορά κάθε τέσσερα χρόνια, είναι κάθε μέρα«.

«Eτοιμαζόμαστε κάθε μέρα να κυβερνήσουμε. Δεν έχουμε την αλαζονεία να παριστάνουμε πως είμαστε έτοιμοι» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Δεν είμαστε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που άλλα λέμε και άλλα θα κάνουμε. Ήδη έχουμε δεσμευθεί για την κατάργηση του Μνημονίου και ήδη έχουμε καταθέσει πρόταση νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά» τόνισε μεταξύ άλλων.

«Αυτοί που σπατάλησαν 40 χρόνια στη μεταπολίτευση, χρεοκοπώντας τη χώρα διαμαρτύρονται ότι σπαταλώ το χρόνο τους στις επιτροπές της Βουλής» σχολίασε.

«Η Δικαιοσύνη κάνει το έργο της παρά τα εμπόδια της κυβέρνησης» είπε ακόμα.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου η ΝΔ πιστεύει ότι θα είναι πρώτο κόμμα ας πάψει να παίζει παιχνίδια με την ημερομηνία των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Αυτές οι ευρωεκλογές δεν είναι χαλαρές εκλογές γιατί το μήνυμα που θα δώσουν σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το μέλλον της χώρας και του λαού» τόνισε.

«Θα δουλέψουμε για να βρούμε τα λεφτά. Δουλεύεις για τα λεφτά, δεν τα βρίσκεις στο πηγάδι. Θα διεκδικήσουμε και θα πετύχουμε μεγάλη διαγραφή χρέους» σημείωσε.

«Είμαστε μέρος της Ε.Ε., της ΕΚΤ και του ΔΝΤ. Δεν είμαστε "εμείς" κι "εκείνοι"» ανέφερε για το ενδεχόμενο διακοπής της ρευστότητας.

«Αυτό που έγινε στην Κύπρο που ήταν εχρθροπραξία, ωμός εκβιασμός, η Ελλάδα συνέπραξε, δεν είπε όχι» σημείωσε.