current views are: 1

19 Ιανουαρίου 2014
Δημοσίευση10:57

Δένδιας: Η πρόκληση της τρομοκρατίας στη χώρα μας είναι υπαρκτή

Στην ετήσια επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα της τρομοκρατίας παρέστη ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας.

Δημοσίευση 10:57’
αρθρο-newpost

Στην ετήσια επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα της τρομοκρατίας παρέστη ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας.

Στην ετήσια επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα της τρομοκρατίας παρέστη ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.

Η τελετή διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Αλληλεγγύης για τα θύματα της τρομοκρατίας «Θάνος Αξαρλιάν».
  
Ο υπουργός, μετά την ολοκλήρωση της τελετής, έκανε την εξής δήλωση:

«Καταρχήν, σήμερα η καρδιά μας στρέφεται προς τη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατίας και προς τις οικογένειές τους, με την ελπίδα η χώρα, αν θέλετε και η παγκόσμια κοινότητα, να μην θρηνήσει άλλα θύματα.
 
Από εκεί και πέρα, θα ήθελα να σας πω ότι επανειλημμένως έχω διατυπώσει την άποψη ότι η πρόκληση της τρομοκρατίας στη χώρα μας είναι υπαρκτή. Έχω επίσης, όμως, πει ξεκάθαρα ότι πιστεύω ακράδαντα πως η ελληνική κοινωνία, ομονοούσα, χωρίς υποσημειώσεις, χωρίς κόμματα, μπορεί να αντιμετωπίσει την τρομοκρατία. Η κοινωνική ομόνοια απέναντι στο θέμα αυτό είναι το απαραίτητο πλαίσιο, ώστε να μπορέσουν οι διωκτικές αρχές της χώρας μας να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο της εγχώριας τρομοκρατίας».

Η μητέρα του Θάνου Αξαρλιάν, Σταυρούλα, όταν ρωτήθηκε για την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού άφησε αιχμές. «Θα έπρεπε να σκεφτούν ότι ο γιος μου δεν παίρνει άδεια από κει που βρίσκεται». 

 


σχετικα αρθρα