Γράφει η Άρτεμις Παραδείσου 

Εμφυλιοπολεμικό κλίμα δημιουργείται στην ΔΗΜΑΡ με αιχμή τα θέματα των συνεργασιών αλλά και τις αντικρουόμενες αντιλήψεις διαφόρων υποομάδων-τάσεων που λειτουργούν πλέον στο εσωτερικό της Αγίου Κωνσταντίνου. 

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Βασίλης Οικονόμου καταγγέλλει προσπάθεια φίμωσης και εξοβελισμού των αντίθετων προσεγγίσεων και απόψεων και σχολιάζει με δήλωσή του που στάζει φαρμάκι πως η δημιουργία του Τρίτου Πόλου και η προώθηση των ιδεών του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού δεν μπορεί να προκύψει με ηγεμονισμούς και αποκλεισμούς. 

Η αναφορά του βουλευτή σε αποκλεισμούς σχετίζεται με το γεγονός ότι δεν συμπεριελήφθη το όνομά του σε δελτίο Τύπου του κόμματος αναφορικά με την συζήτηση επερώτησης που είχε καταθέσει η Δημοκρατική Αριστερά για την ανάπτυξη και την ανασυγκρότηση, ενώ αναφέρθηκαν όλα τα ονόματα των υπολοίπων συναδέλφων του. 

Ο Β. Οικονόμου που ψήφισε παρών στην διαδικασία εκλογής του νέου γραμματέα είναι πυρ και μανία με τον Φώτη Κουβέλη τον οποίο στην Κεντρική Επιτροπή κατήγγειλε διότι απέκλεισε τους βουλευτές από την Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματος. Λίγες ημέρες μετά ζήτησε από τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ να ξεπαγώσει την διαδικασία συνεργασίας με το κόμμα του Ανδρέα Λοβέρδου, ενώ χθες "ξαναχτύπησε" με γραπτή του δήλωση κατηγορώντας κάποιους στην ΔΗΜΑΡ ότι προσπαθούν να αυτοπροβληθούν. 

Ο Οικονόμου θεωρεί  ότι η ηγεσία επιχειρεί να τον "γειώσει" και να τον αντικαταστήσει από την θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, όμως δηλώνει ότι δεν θα κάνει πίσω κι  εμφανίζεται αποφασισμένος να τραβήξει την κατάσταση στα άκρα...