Τη βεβαιότητά της ότι η Ντόρα Μπακογιάννη με το κόμμα της «Δημοκρατική Συμμαχία» θα πάει καλά στις εκλογές εξέφρασε η βουλευτής της ΝΔ Έλσα Παπαδημητρίου, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Αργολίδας την Τετάρτη το βράδυ! Λίγη ώρα δηλαδή μετά την εσωτερική αναταραχή που προκάλεσε η συνέντευξη του πρώην υπουργού Σωτήρη Χατζηγάκη,  ο οποίος μίλησε για «φιρφιρίκους» στη ΝΔ που στρέφονται κατά του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή.

«Πιστεύω πως η Ντόρα θα πάει καλά. Αξίζει να πάει καλά. Η Βουλή την χρειάζεται» δήλωσε, ενώ προέβλεψε και «εκπλήξεις» στο πολιτικό σκηνικό.  «Η Ντόρα ήταν, είναι και θα είναι πάντα φίλη μου όσο ζω» είχε διευκρινίσει προηγουμένως.

Εντύπωση προκαλεί όμως η επίθεση σε στελέχη που πρόσκεινται στην ηγεσία και διαδίδουν ότι   θα αποχωρήσει από τη ΝΔ. Η κ. Παπαδημητρίου δήλωσε συγκεκριμένα για τα συγκεκριμένα στελέχη: «Περιμένουν τι; Να βγάλω μαχαίρια; Εγώ αισθάνομαι πολύ πιο ΝΔ από όλα αυτά τα αστεία "μειράκια" που τολμάνε να μιλάνε για μένα. Είναι για γέλια! Τώρα βλέπω ανθρωπάκια, που δεν θα τους έπαιρνα ούτε να μου γυαλίσουν τα παπούτσια ,να παριστάνουν τους Ηρακληδείς μιας παράταξης που δεν ξέρουν τι της έχουν ψάλλει, αμφισβητώντας την δική μου προέλευση και πίστη»!

Αιχμές άφησε και για τους συνυποψηφίους της στην Αργολίδα και τους επίδοξους «διαδόχους» της στο νομό.  «Θλίβομαι που δεν βελτιώνεται το πολιτικό προσωπικό στο νομό μου! Μετά από 20 χρόνια συνεχούς παρουσίας, την οποία εγώ εκλαμβάνω ως 20ετή ψήφο εμπιστοσύνης, είναι πολύ μεγάλες οι ευθύνες μου και πολύ μεγάλος ο πόνος μου που όσοι θα με διαδεχθούν μια μέρα δεν θα είναι καλύτεροι από μένα» υποστήριξε .