Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Γιώργο Α. Παπανδρέου,τον οποίο επέκρινε για την οικονομική πολιτική που ακολουθεί, εξαπέλυσε εκ νέου ο Πρέοδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος έχει αποφασίσει να προχωρεί σε συνεχείς προσωπικές παρεμβάσεις, με στόχο την αποδόμηση του κυβερνητικού έργου.

Σε σημερινή δήλωσή του ο Πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε πως ενώ το Μνημόνιο που υπέγραψε η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, προέβλεπε 20 δισ. σκληρά μέτρα για το 2011-2014, σήμερα,για την ίδια περίοδο, η έκθεση του ΔΝΤ έφτασε να προβλέπει περίπου τα διπλά, υπενθυμίζοντας μάλιστα πως το ίδιο το ΔΝΤ παραδέχεται πως η ύφεση αναχαιτίζει τη μείωση του ελλείμματος.

"Δηλαδή, αντί για μικρότερο έλλειμμα, θα έχουμε περισσότερα λουκέτα", τόνισε ο κ. Σαμαράς, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση πως αναγκάζεται να πάρει και νέα μέτρα, που, όμως, θα οδηγήσουν σε νέα μεγαλύτερη ύφεση και φυσικά και πάλι σε νέα μέτρα.

"Να γιατί είπα στον κ. Παπανδρέου ότι το κύριο πρόβλημα είναι η οικονομική πολιτική του", κατέληξε με αιχμηρό ύφος ο Πρόεδρος της ΝΔ.