Γράφει ο Πάνος Ρασσιάς 

Στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Λεωφόρο Συγγρού πραγματοποιήθηκε η άτυπη συνάντηση των υπουργών Εσωτερικών Υποθέσεων που ανήκουν στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας της Ε.Ε..

Τους 19 ομολόγους τους, μέλη του ΕΛΚ (από τους 27 συνολικά που βρέθηκαν στην Αθήνα) υποδέχθηκαν στην είσοδο των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας, οι υπουργοί Νίκος Δένδιας, Γιάννης Μιχελάκης και Χαράλαμπος Αθανασίου και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στον δεύτερο όροφο του κτηρίου, για το δείπνο εργασίας.

Λίγο πριν την έναρξη της συνάντησης ο γραμματέας της Π.Ε της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος ανέφερε ότι πρόκειται για συνάντηση που εντάσσεται στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας και της κοινής μάχης για μια καλύτερη και πιο κοινωνική Ευρώπη, μια Ευρώπη που προτάσσει την ανάπτυξη, την απασχόληση, την κοινωνική συνοχή, την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών προβλημάτων.

«Μια μάχη που μαζί θα δώσουμε και μαζί θα κερδίσουμε», επεσήμανε ο κ. Παπαμιμίκος.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο του ΕΛΚ και λόγω της ελληνικής προεδρίας θα πραγματοποιηθούν και άλλες ανάλογες άτυπες συναντήσεις υπουργών στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.