Συνεχίζεται και σήμερα η σύγκρουση Γιώργου Καρατζαφέρη – Ανάστασιου Λιάσκου  με ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρώην υπουργός της ΝΔ.

Ο κ. Λιάσκος τονίζει ότι η κίνηση του κ. Καρατζαφέρη να τον καλέσει να παραλάβει το ηχητικό απόσπασμα της μεταξύ τους τηλεφωνικής συνομιλίας “συνιστά δημόσια ομολογία ποινικού αδικήματος, συνιστά αθλιότητα κατά της Δημοκρατίας και του Κοινοβουλευτισμού”.

“Πρόκειται για βαρύτατη προσβολή των ατομικών μου δικαιωμάτων και θίγει την προσωπική μου ελευθερία”, τονίζεται και καλεί τον κ. Καρατζαφέρη να προβεί εντός της ημέρας “σε δημόσια δήλωση συγνώμης”.

“Είναι προφανές ότι το αδίκημα αυτό του κ. Καρατζαφέρη θα είχε, ήδη, προκαλέσει την παρέμβαση του Εισαγγελέα, εάν ο κ. Καρατζαφέρης δεν εκαλύπτετο από τη βουλευτική ασυλία”, καταλήγει ο κ. Λιάσκος στην ανακοίνωσή του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Λιάσκος διέψευσε την ανακοίνωση που είχε εκδώσει το ΛΑΟΣ ότι προσχωρεί στο κόμμα του κ. Καρατζαφέρη. Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ σφόδρα ενοχλημένος από αυτή την εξέλιξη έκανε λόγο για εκβιασμό που δέχθηκε ο κ. Λιάσκος από τη ΝΔ προκειμένου να πάρει πίσω το λόγο του και απείλησε να δώσει στη δημοσίοτητα το ηχητικό απόσπασμα της συνομιλίας τους.