Ο Σωτήρης Χατζηγάκης ξαναχτυπά σήμερα με συνέντευξή του στο “Βήμα της Κυριακής”.

Τρεις ημέρες μετά τις ρουκέτες που έριξε από την ιδιαίτερη πατρίδα του τα Τρικαλα, ο πρώην υπουργός επανέρχεται χωρίς να πάρει πίσω τίποτα από όσα είχε πει και τα οποία παραλίγο να του στοιχίσουν τη διαγραφή τουλάχιστον.

Μιλώντας στο συνάδελφο Άρη Ραβάνο ο κ. Χατζηγάκης υπενθυμίζει μία φράση του Ευάγγελου Αβερώφ στέλνοντας σαφές μήνυμα στην ηγεσία της ΝΔ “Στην πολιτική κάνεις πολιτική και δεν εκδικείσαι”.

Ο κ. Χατζηγάκης εκφράζει για ακόμη μία φορά την ενόχλησή του για τη στάση του εκπροσώπου του κόμματος, Γιάννη Μιχελάκη και τη φράση του “Ποιος ασχολείται με τον Χατζηγάκη” λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν ένας εκπρόσωπος δύο μηνών να μιλά με τέτοια απαξίωση για ένα στέλεχος που ξόδεψε τη ζωή και την περιουσία του για την παράταξη.

Επαναλαμβάνει τις προβλέψεις του για την πορεία του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη λέγοντας πως όλοι διαβάζουμε και όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει ενώ προσθέτει “δεν είναι δυνατόν να κάνω μία τοποθέτηση και αμέσως να αρχίζουν να με πυροβολούν”.

Αναφέρεται στη φιλία του με το Γιώργο Σουφλιά και τονίζει ότι 40 χρόνια δεν του επέβαλε ποτέ την γνώμη του. Τέλος υπερασπίζεται τον Κώστα Καραμανλή και το μεσαίο χώρο και εκφράζει τον προβληματισμό γιατί η ΝΔ δεν ανακάμπτει στις δημοσκοπήσεις.