Ρεπορτάζ: Ντίνα Καραμάνου

Τις τελευταίες ώρες τα δημοσιογραφικά γραφεία έγιναν αποδέκτες πληροφοριών που έρχονταν από πολλές κατευθύνσεις, για μυστικό δείπνο του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρει το antinews, οι πληροφορίες επιμένουν ότι το ραντεβού που είχε και γεύμα, έγινε στο σπίτι του επικεφαλής του ΔΟΛ και μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι σύζυγοι των δύο ανδρών καθώς και ο διευθυντής του Βήματος, Αντώνης Καρακούσης.

Στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα από την πλευρά τους διαψεύδουν το «μυστικό» δείπνο, ωστόσο επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες του newpost.gr, σχετικά με την επικοινωνία του Αντώνη Καρακούση, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για τηλεφωνική επικοινωνία του διευθυντή του «Βήματος» με τον κύριο Τσίπρα, που είχε ως αποτέλεσμα να «λιώσουν» οι πάγοι ανάμεσα στις δύο πλευρές. 

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό τα μέσα του συγκροτήματος έχουν ρίξει τους τόνους απέναντι στην Κουμουνδούρου, ενώ πριν από λίγα 24ωρα διέρρευσε και η πληροφορία ότι ως συντάκτης των λόγων του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έχει «προσληφθεί» στέλεχος της Μιχαλακοπούλου.

Η βελτίωση του κλίματος φάνηκε και από άρθρο του Σταύρου Ψυχάρη, στο «ΒΗΜΑ» πριν από μερικές ημέρες, στο οποίο χαρακτήριζε τον Αλέξη Τσίπρα «Ευρωπαίο» και «ρεαλιστή».