Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα εξοπλιστικά έδειξε η «Ένωση τέως βουλευτών και ευρωβουλευτών» που επισκέφτηκε σήμερα το μεσημέρι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας μετά από πρόσκληση του υπουργού Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Τα μέλη της Ένωσης ζήτησαν από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να ενημερωθούν  για το νέο νομοθετικό πλαίσιο που ετοιμάζει ώστε να διασφαλίζεται το δημόσιο συμφέρον σε κάθε μελλοντικό εξοπλιστικό πρόγραμμα.

Τα μέλη της Ένωσης ρωτούσαν τον κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο συγκεκριμένα πως θα θωρακίσει τη διαδικασία ώστε να μην υπάρξουν από δω και πέρα  δωροδοκίες και μίζες.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αφού απάντησε στις συγκεκριμένες ερωτήσεις στη συνέχεια τους  ενημέρωσε  και  για θέματα που αφορούν την Εθνική ασφάλεια της χώρας.

Η ενημέρωση ήταν πολύωρη και το ενδιαφέρον που υπήρξε ήταν μεγάλο. Η πρόσκληση του υπουργού Εθνικής Άμυνας εκτός των άλλων είχε και συμβολικό χαρακτήρα.

Ο Δ. Αβραμόπουλος ήθελε να υπογραμμίσει ότι στον τομέα της Άμυνας όλοι πρέπει να είναι  ενωμένοι και πως όλοι είναι χρήσιμοι , ιδιαίτερα τις δύσκολες αυτές ώρες που βιώνει ο τόπος.
 
Γ. Κοκ.