Γράφει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος  

Ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές στενοί συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα διαψεύδουν σημερινό δημοσίευμα που τους εμφανίζει να είχαν μυστική συνάντηση. 

Σε σχετική ερώτηση του newpost.gr στους στενούς συνεργάτες των πρωταγωνιστών της συνάντησης, Γιάννη Αγγέλου και Νίκο Παππά, η απάντηση ήταν κάθετη, «Δεν υπήρξε τέτοιο ραντεβού». Πρόκειται για ευφάνταστα και ανυπόστατα σενάρια λένε συνεργάτες του Κώστα Καραμανλή.   

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κρατήθηκε μια συνάντηση που είχαν πριν από το τέλος του 2013 ο Κώστας Καραμανλής και ο Αλέξης Τσίπρας. Η συνάντηση που αποκαλύπτουν σήμερα τα «Επίκαιρα» πραγματοποιήθηκε  στο διαμέρισμα του κ. Καραμανλή στο Λυκαβηττό. 

Η συνάντηση, συνεχίζει το δημοσίευμα, έγινε γνωστή μόνο σ’ έναν πολύ στενό κύκλο συνεργατών των κ.κ. Καραμανλή και Τσίπρα, ήταν το αποτέλεσμα ενός «διαύλου επικοινωνίας» που εδώ κι ένα χρόνο έχει ανοίξει μεταξύ των δύο, ιδιαίτερα έπειτα από την παρουσία και την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής. 

Πληροφορίες των «Επικαίρων» αναφέρουν, άλλωστε, ότι ο πρώην πρωθυπουργός, αλλά και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είχαν συχνά την ευκαιρία όλο το προηγούμενο διάστημα να συνομιλήσουν για λίγα λεπτά στους διαδρόμους της Βουλής. 

Από τις διαψεύσεις φαίνεται ότι τελειωμό δεν έχουν οι προσπάθειες  ορισμένων κύκλων να δημιουργήσουν σενάρια ή να εφευρίσκουν συναντήσεις ώστε να δημιουργούν κλίμα για τις σχέσεις  Καραμανλή-Τσίπρα και πρόβλημα στην κυβέρνηση. 

Από την άλλη πλευρά στην Κουμουνδούρου θεωρούν ότι όλα αυτά αλλά και κάποιες άλλες «μαϊμού» συναντήσεις του κ. Τσίπρα έχουν ως στόχο να συντηρήσουν “κλίμα” περί μεγάλου κυβερνητικού συνασπισμού, ο οποίος θεωρείται ως μια προσπάθεια να ανακοπεί το ρεύμα νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές.