current views are: 1

30 Ιανουαρίου 2014
Δημοσίευση16:18

ΝΔ: Απειλές κατά αστυνομικών από επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ

Για «απειλές εναντίον αστυνομικών στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ “rednotebook.gr”» κάνει λόγο ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας. 

Δημοσίευση 16:18’
αρθρο-newpost

Για «απειλές εναντίον αστυνομικών στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ “rednotebook.gr”» κάνει λόγο ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας. 

Για «απειλές εναντίον αστυνομικών στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑrednotebook.gr“» κάνει λόγο ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας. 

H ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει ότι «η επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ “rednotebook.gr” μέσω του λογαριασμού της στο facebook επί λέξει αναφέρει: “Η κυβέρνηση της Αριστεράς θα διαλύσει τα καθάρματα της ΔΙΑΣ”.

Εκτός από τις ύβρεις και τη στοχοποίηση το rednotebook.gr συνεχίζοντας, απειλεί τους αστυνομικούς ανοιχτά με διώξεις τύπου βόρειας Κορέας αναφέροντας (επίσης επί λέξει) ότι “Στο πλαίσιο της κινητικότητας, να πάνε στο Βορρά να κάνουν τους σχολικούς τροχονόμους”».

Η ΝΔ προσθέτει ότι «είμαστε βέβαιοι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως “κόμμα του δημοκρατικού τόξου” θα διαγράψει το μέλος της Κεντρικής του Επιτροπής Δημοσθένη Παπαδάτο Αναγνωστόπουλο που διαχειρίζεται τόσο το portal όσο και τη σελίδα, και θα τον στείλει σήμερα κιόλας στη Δικαιοσύνη για τις απειλές του. Όπως οφείλει να διαγράψει αμέσως τη συντακτική ομάδα που εμφανίζεται στην ταυτότητα του portal, δηλαδή τον μισό ΣΥΡΙΖΑ. Εκτός και αν πράγματι ο κ. Τσίπρας έχει σκοπό να “διαλύσει τα καθάρματα της ΔΙΑΣ”».

«Είμαστε βέβαιοι ότι όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου θα αποδοκιμάσουν ευθέως τις ύβρεις, τις απειλές και τη στοχοποίηση αστυνομικών, θεσμών και προσώπων…» καταλήγει η ανακοίνωση.

Η ΝΔ επισύναψε σχετική ανάρτηση στο Facebook:


σχετικα αρθρα