Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας ανάρτηση στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, rednotebook.gr, αφήνοντας αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα ότι «προφανώς υιοθετεί τις ύβρεις εναντίον αστυνομικών».

«Το μίσος του ΣΥΡΙΖΑ για την αστυνομία και τους αστυνομικούς είναι γνωστό. Δεν περιμέναμε ότι ο κ. Τσίπρας θα διέγραφε τους συντρόφους του, όπως του ζητήσαμε, ούτε όμως ότι θα υιοθετούσε τον χαρακτηρισμό “καθάρματα” για τους Έλληνες αστυνομικούς…

Σε νεότερη ανάρτησή τους στην επίσημη σελίδα τους (rednotebook.gr), τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν συγγνώμη, γιατί το σχόλιό τους δεν αφορούσε στα “καθάρματα της ΔΙΑΣ”, αλλά στα “καθάρματα της ΔΕΛΤΑ”, χαρακτηρίζοντας και ως “αποβράσματα” τους Έλληνες αστυνομικούς» αναφέρει η ΝΔ.

«Για να “τεκμηριώσουν” μάλιστα τις ύβρεις τους παραθέτουν και το επίσημο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που προβλέπει την κατάργηση όλων των ειδικών μονάδων της αστυνομίας. Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να κρύβεται και να σιωπά. Είναι προφανές ότι υιοθετεί τις ύβρεις κατά της Ελληνικής Αστυνομίας και των Ελλήνων Αστυνομικών! Επισημαίνουμε ότι υπεύθυνος της σελίδας είναι ο κ. Δημοσθένης Παπαδάτος Αναγνωστόπουλος, μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στην ταυτότητα της σελίδας εμφανίζονται ως υπεύθυνοι για τις αναρτήσεις δεκάδες κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΥΓΗΣ» καταλήγει η ανακοίνωση.