Γράφει ο Παναγιώτης Βασιλάκης  

Το τελευταίο της χαρτί, αυτό της χωρίς όρια μαύρης  προπαγάνδας παίζει η κυβέρνηση ισχυρίζονται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

«Πριν  καλά καλά ξεκινήσει ο επίσημος προεκλογικός αγώνας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές η κυβέρνηση έχει ξεκινήσει τον πιο σκληρό ,ύπουλο και ανέντιμο  επικοινωνιακό πόλεμο  εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ λένε οι συνεργάτες του Προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Τα στελέχη της Κουμουνδούρου ισχυρίζονται ότι πλέον « η μονταζιέρα στο Μέγαρο Μαξίμου και στην Συγγρού δουλεύει φουλ αφού μια σειρά από γεγονότα ήσσονος σημασίας αναδεικνύονται ως σημαντικά από μερίδα του τύπου και των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης. Ως παράδειγμα έφερναν την υπόθεση του Οδυσσέα Βουδούρη και των αντιδράσεων που υπήρξαν στον ΣΥΡΙΖΑ για  την υποψηφιότητα του ,υποστηρίζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι αυτό είναι το μείζον θέμα της επικαιρότητας   αλλά και την συνέντευξη  πήρε ως δημοσιογράφος ο υποψήφιος Περιφερειάρχης  του ΣΥΡΙΖ Α στην Δυτική Μακεδονία  Θεόδωρος Καρυπίδης από τον Ηλία Κασιδιάρη για το θέμα της δολοφονίας των δυο μελών της χρυσής Αυγής. 

Οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα υποστηρίζουν ότι το κύμα παραπληροφόρησης θα ενταθεί ακόμα περισσότερο στο δρόμο για τις εκλογές  με σενάρια για έξοδο από το ευρώ, για κούρεμα των καταθέσεων στην περίπτωση που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώσει μεγάλη νίκη στις εκλογές, ακόμα και για ...εξαφάνιση της Ελλάδας από τον παγκόσμιο χάρτη με τον φόβο της διακυβέρνησης της χώρας από τον Αλέξη Τσίπρα . 

«Αυτό που δεν αντιλαμβάνονται οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού λένε τα στελέχη της Κουμουνδούρου είναι ότι πλέον ο κόσμος αδιαφορεί μπροστά σε όλες αυτές τις αστειότητες ,τις υπερβολές και τα δήθεν ρεπορτάζ που προωθεί το Μέγαρο Μαξίμου.Τα προβλήματα των πολιτών είναι τόσο έντονα και σαρωτικά που το τελευταίο πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι να ασχοληθούν με τα θέματα της μονταζιέρας. Εμείς παρ όλα αυτά τα περιμένουμε όλα  αν και δεν σκοπεύουμε να ανταποκριθούμε στο επικοινωνιακό παιχνίδι της Συγγρού επισημαίνουν ακόμα οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα».