Οι επιλογές προσώπων από το ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές έγιναν με επιπολαιότητα και δημιουργούν προβλήματα στους ψηφοφόρους του κόμματος εκτίμησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ενώ καταφέρθηκε κατά του υποψήφιου περιφερειάρχη Θεόδωρου Καρυπίδη για τις κατά καιρούς αναρτήσεις του.

Μιλώντας στον Βήμα FM 995 ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να ανεβάσει τον πήχυ με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ «για να αποφύγει το Βατερλό».

Σημείωσε ακόμη ότι κάποιες επιλογές, όπως αυτή του Οδ. Βουδούρη, δημιουργούν προβλήματα στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σε ό,τι αφορά το θέμα που έχει προκύψει με τον Θ. Καρυπίδη και τις αναρτήσεις του τελευταίου στο Facebook εκτίμησε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα αποσύρει την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Κατηγόρησε τέλος τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για πολιτικό καιροσκοπισμό, καθώς, όπως ανέφερε, η τακτική του είναι να λέει σε όλους «ναι». «Αν αύριο του πουν ότι πρέπει να λέει ναι στο μνημόνιο και σε ό,τι έχει μπροστά του, θα το κάνει – και το λέω καθ’ υπερβολή. Ο κ. Τσίπρας ακολουθεί την πιο αναίσχυντη παράδοση πολιτικού καιροσκοπισμού και λαϊκισμού στη χώρα. Όποιον βλέπει, του λέει ναι.  Έτσι είδε και τον Καρυπίδη και του είπε ναι», σημείωσε.