Ρεπορτάζ: Ντίνα Καραμάνου

Πολιτική σκοπιμότητα αποδίδει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης στο ΣΔΟΕ, μιλώντας στο newpost για τα χρήματα που έλαβε το 2007 και για τα οποία δεν υπάρχουν παραστατικά.

«Έχω ήδη δώσει εξηγήσεις στο ΣΔΟΕ, πριν από έξι μήνες, δεν πρόκειται για προϊόν εγκλήματος ούτε για 55.000» λέει στο newpost ο βουλευτής και περιγράφει τί ακριβώς έχει συμβεί:

«Το 2007 έκανα ένα διαφημιστικό στην επαρχία. Πληρώθηκα και ο πελάτης μου είπε να μην αποδώσω παραστατικό, διότι υπήρχε το ενδεχόμενο να γίνει ένα επιπλέον γύρισμα στην Αθήνα, οπότε θα του έκοβα μια συνολική απόδειξη. Το γύρισμα δεν έγινε και εγώ ξέχασε τελείως την υπόθεση. 
Πριν από έξι μήνες κλήθηκα από το ΣΔΟΕ και, ειλικρινά, δεν είχαν καν στο μυαλό μου εκείνα τα χρήματα. Όταν ρωτήθηκα από τους ελεγκτές, θυμήθηκα εκείνο το έργο το οποίο ποτέ δεν ολοκληρώθηκε. Δεν πρόκειται για χρήματα που προέρχονται από εγκληματική ενέργεια ούτε αρνήθηκα την παρατυπία  Και το ποσό δεν είναι 55.000 αλλά 45.000 ευρώ».

Και καταλήγει: «Από τη στιγμή που έχω δώσει της εξηγήσεις στην αρμόδια αρχή, δεν καταλαβαίνω πως βγαίνει μια τέτοια ανακοίνωση από το ΣΔΟΕ. Πιστεύω πως αυτές οι ανακοινώσεις γίνονται με πολιτική σκοπιμότητα».