Μια χειμαρρώδη συνέντευξη στο γνωστό προσωπικό του ύφος έδωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, παραδεχόμενος τους κομματικούς διορισμούς που έκανε το ΠΑΣΟΚ στο δημόσιο, συμπληρώνοντας όμως πως «ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ διόριζαν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».

«Είναι λάθος το "εσείς οι δύο κυβερνούσατε, εσείς οι δύο διορίζατε"», συμπλήρωσε.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό STAR ο πρώην υπουργός έφερε ως παράδειγμα το Θριάσιο Νοσοκομείο: «Όλους αυτούς που φώναζαν όταν επισκέφτηκε το νοσοκομείο ο Άδωνις Γεωργιάδης τους γνωρίζω: είναι μέλη, στελέχη, ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ. Τώρα είναι ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ ή κάτι άλλο φοβερά επαναστατικό και ζητούν να μην αλλάξει τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε και στο δημοσκοπικό ποσοσό του ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμώντας πως έχει αγγίξει το ανώτατο όριό του προσθέτοντας: «Δεν με φοβίζει το ποσοστό, με φοβίζει το μήνυμα που θα δοθεί αν έρθει πρώτος».

Απαντώντας σε ερώτηση για πιθανή αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ σε εθνικές εκλογές είπε χαρακτηριστικά: «αυτοί που έχουν χρήματα, πιστεύετε ότι θα αφήσουν να περάσει μία ώρα πριν αρχίσουν να ετοιμάζουν βαλίτσες για να φύγουν από τη χώρα»;

«Οι επενδυτές θέλουν τάξη, ασφάλεια και φορολογική σταθερότητα» κατέληξε.