Τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ θα αποφασίσουν για την τύχη της υποψηφιότητας του Θόδωρου Καρυπίδη για την Κεντρική Μακεδονία, διαμήνυσε ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

«Θα εξεταστεί από τα όργανά μας και εάν τα πράγματα είναι όπως φαίνονται θα παρθούν οι ορθές αποφάσεις» τόνισε ο κ. Παππάς τονίζοντας ότι είναι εντελώς παράταιρο να κατηγορείται ο ΣΥΡΙΖΑ για αντισημιτικές θέσεις.

«Η μισή Χρυσή Αυγή είναι στη φυλακή και η ατζέντα της είναι στα πρωθυπουργικά χείλη» είπε αφήνοντας αιχμές για την κυβέρνηση.

Παράλληλα επιτέθηκε στο Αμερικανοεβραϊκό Συμβούλιο λέγοντας: «Θα περιμέναμε μία επικοινωνία με το κόμμα μας προτού αναπαραχθούν άκριτα οι κριτικές που εκτοξεύονται από τους πολιτικούς μας αντιπάλους. Μας εξέπληξε αρνητικά ο τόνος της  αντίδρασης. Η παράταξη μας δε χρειάζεται πιστοποιητικά από κανέναν για το εάν έχει πολεμήσει το Ναζισμό». 

Σχολιάζοντας το βίντεο με τα «πυρά» Βουδούρη κατά του ΣΥΡΙΖΑ το 2012 ο Νίκος Παππάς σημείωσε ότι «δεν μας είπε γομάρια και απατεώνες όπως έλεγε ο κ. Ροντούλης τους ηγέτες της ΝΔ».

Ο ίδιος σημείωσε οτι είναι ειλημμένη η απόφαση για τον κ. Βουδούρη. «Είναι θεμιτό να διαφωνούσε  με τον ΣΥΡΙΖΑ έναν χρόνο πριν» πρόσθεσε.

Παράλληλα υπεραμύνθηκε της πολιτική διαρκούς ανοίγματος της Κουμουνδούρου, διευκρινίζοντας ότι είναι «άλλο να ανοίγεσαι άλλο να κάνεις μετατόπιση. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο ΣΥΡΙΖΑ όταν στελέχη που δεν ήταν μαζί του έρχονται προς έναν σκοπό».

Τέλος, ο διευθυντής του γραφείου του Αλεξη Τσίπρα είπε ότι «ενδεχομένως το κυβερνητικό επιτελείο να σκέφτεται πολύ περισσότερο τις εθνικές εκλογές. Προσέξτε μην έχουμε εκλογές πριν από τον Μάιο».