Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Ιωαννίδης. 

Ο συνδυασμός του Γιάννη Ιωαννίδη φέρει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, όπως είχε γράψει άλλωστε από το πρωί το newpost. 

Στη δήλωσή του ο κ. Ιωαννίδης αναφέρει πως «μετά από πολλή σκέψη και έχοντας ήδη υπηρετήσει την πολιτική από το βήμα του βουλευτή και τη θέση του υφυπουργού Αθλητισμού, αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην υπηρεσία και την κρίση των Μακεδόνων συμπολιτών μου στις εκλογές του Μαΐου για την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας».

«Αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητά μου στην κρίση των Μακεδόνων συμπολιτών μου με στόχο να αναδείξω και να επιλύσω τα πραγματικά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, πέρα από τα στενά κομματικά "τείχη", όπως άλλωστε το απαιτούν οι σημερινοί καιροί», επισημαίνει ο υποψήφιος πλέον Περιφερειάρχης. 

Τις επόμενες μέρες μάλιστα αναμένεται και συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. 

Ενδιαφέρον έχει πλέον η στάση του νυν περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα ο οποίος μόλις χθες θέλοντας ισως να προλάβει τις εξελίξεις ανακοίνωσε πως θα κατέβει υποψήφιος για την ίδια περιφέρεια, ενώ στη Νέα Δημοκρατία φέρεται πως υπήρχαν σκέψεις να κατέβει στον Δήμο Θεσσαλονίκης. 

Από τη Συγγρού πάντως θα επιδιώξουν η υποψηφιότητα να αποσυρθεί από τον ίδιο τον κ. Τζιτζικώστα.