"Για την δολοφονική πυρπόληση της Marfin" κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του ο Θ. Πάγκαλος στην οποία τονίζεται ότι αποτελεί πρόβλημα το γεγονός οτι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κοινοβουλευτικό κόμμα. Με την ανακοίνωσή του ο Θεόδωρος Πάγκαλος απαντά στην ανοικτή επιστολή του Αλέξη Τσίπρα που έστειλε το μεσημέρι της Παρασκευής στον πρωθυπουργό μετά τις πρωινές δηλώσεις του αντιπροέδρου σε τηλεοπτική εκπομπή.

“Ο κύριος Τσίπρας ο οποίος μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει βρει ούτε μια λέξη για να καταδικάσει τους τραμπουκισμούς εναντίον εκπροσώπων του λαού επιμένει να προσπαθεί να υποδείξει στο ΠΑΣΟΚ την κατά τη γνώμη του σωστή συμπεριφορά” τονίζεται στην επιστολή και συνεχίζει “Προσπαθεί να δημιουργήσει την αίσθηση της αξιοπιστίας αναφερόμενος σε συγκεκριμένα γεγονότα. Θα υποχρεωθούμε να του θυμίσουμε μερικά πολύ απλά πράγματα”.

Ο κ. Πάγκαλος σημειώνει το περιστατικό της επίθεσης κατά του κ. Παναγόπουλου, την επίθεση στο Παρίσι ακόμη και τη “δολοφονική πυρπόληση της Marfin” ενώ καλεί τον κ. Τσίπρα να του παραδώσει “σχετικό κατάλογο ονομάτων όποτε εκείνος το ζητήσει”.

“Το πρόβλημα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κοινοβουλευτικό κόμμα. Συμφωνεί άραγε ο κύριος Τσίπρας με το σύνθημα που, τη βραδιά των Καλυβίων, κυριαρχούσε εναντίον των 11 βουλευτών που ήταν παρόντες, «να καεί, να καεί, το μ………. η Βουλή”;καταλήγει η ανακοίνωση