Αιχμές κατά της ηγεσίας του υπουργείου Δημοσίας Τάξης άφησε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος σχετικά με την σύλληψη της συζύγου του και του αδερφού του για φορολογικές παραβάσεις.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 επανέλαβε τον ισχυρισμό του ότι πίσω από τις διώξεις κρύβονται πολιτικά κίνητρα αφήνοντας αιχμές τόσο για τον υπουργό Δημοσίας Τάξης Νίκο Δένδια όσο και για τον γενικό γραμματέα Αθανάσιο Ανδρεουλάκο λέγοντας πως έχουν ευθύνες αυτοί που διαχειρίζονται την υπόθεση.

Όπως εξήγησε η Οικονομική αστυνομία υπάγεται στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ ο οποίος δίνει αναφορά στον γενικό γραμματέα κ. Ανδρεουλάκο και εκείνος στον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια. 

Ο βουλευτής της ΝΔ επανέλαβε για ακόμη μία φορά ότι πρόκειται για στημένη υπόθεση που στόχο είχε τον ίδιο και πως επί της ουσίας πρόκειται για συμβόλαιο πολιτικού θανάτου.

Επιφυλάχθηκε μάλιστα πως μόλις ολοκληρωθεί το δικαστικό μέρος της υπόθεσης να ανοίξει τα χαρτιά του και να μιλήσει με ονόματα. 

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γιακουμάτος την περασμένη εβδομάδα σε αντίστοιχες δηλώσεις του είχε αναφέρει πως και στο παρελθόν τον έχουν απειλήσει με στόχο όπως εκτιμά τη βουλευτική του έδρα στη Β' Αθήνας.