Να σεβαστεί την απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για τον υποψήφιο στην Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας κάλεσε τον Απόστολο Τζιτζικώστα ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης

Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ο υπουργός Υγείας τόνισε πως «όταν συμμετέχεις σε ένα κόμμα πρέπει να σέβεσαι την ιεραρχία. Κατά συνέπεια ο φίλος μου ο Αποστόλης ο Τζιτζικώστας κάνει λάθος. Ακόμη κι αν θεωρεί ότι έχει απόλυτο δίκιο οφείλει να πειθαρχήσει στην εντολή του αρχηγού του εφόσον αποφασίζει ότι συμμετέχει σε μια οργανωμένη προσπάθεια που είναι το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας».

Στο πλαίσιο αυτό ζήτησε από τον κ. Τζιτζικώστα «να το σκεφτεί πολύ ψύχραιμα» και πρόσθεσε ότι «είναι αποχή συσπείρωσης και συστράτευσης. Δεν είναι εποχή για να δημιιουργούμε προβλήματα στον Πρωθυπουργό. Είναι εποχή για να του λύνουμε προβλήματα». 

«Όσο κι αν αισθάνεται ότι έχει αδικηθεί για κάποιους λόγους πρέπει να προτάξει το συλλογικό συμφέρον. Είμαι βέβαιος ότι αν το κάνει η παράταξη θα του το αναγνωρίσει. Αν επιμείνει σε αυτήν την γραμμή νομίζω ότι θα έχει βλάψει πολύ τον εαυτό του», ανέφερε.