«Δεν με αφορά ο έλεγχος που γίνεται, καθώς ο δικός μου έλεγχος άρχισε έπειτα από ανώνυμη καταγγελία κατά 34 δικηγόρων και δεν έχει περαιωθεί ακόμα», δήλωσε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος, αναφορικά με τα όσα ακούγονται περί εμβασμάτων που έβγαλε στο εξωτερικό. 

Δεν υπάρχει το ποσό που μου καταλογίζουν επεσήμανε ο κ. Καπερνάρος και χαρακτήρισε «τραγικώς ιλαρόν το παιχνίδι που παίζεται». 

«Δεν είμαι στη λίστα με 24.000 που έβγαλαν εμβάσματα στο εξωτερικό. Δεν με κάλεσαν ποτέ, έχω γνωστοποιήσει σε όλες τις υπηρεσίες του ΥΠΟΙΚ και το έχω αποδείξει ότι ανά πάσα στιγμή θα τους προσκομίσω ό,τι θέλουν», είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και προσέθεσε:

«Είχα έμβασμα το 2009 και επιστροφή ένα μήνα αργότερα, όπου τα χρήματα αυτά τα έδωσα για να αγοράσω το σπίτι που κατοικώ. Για αυτό το λόγο δεν μου ζήτησαν ποτέ να πάω το οποιοδήποτε στοιχείο, και δεν μου είπαν ότι είμαι ανάμεσα σε αυτούς που έκαναν εμβάσματα που δεν δικαιολογούνται».