Γράφει η Άρτεμις Παραδείσου 

Δύο όρους έβαλαν οι "58" στον Ευάγγελο Βενιζέλο κατά την χθεσινοβραδινή τους συνάντηση στο γραφείο του στο υπουργείο των Εξωτερικών. 

Η παράταξη που θα συγκροτηθεί να έχει δικό της όνομα και σύμβολο και επιπλέον να μπουν κάποια κριτήρια στην συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου. 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε διατεθειμένος να ικανοποιήσει και τους δύο όρους. Τουτέστιν, στο ευρωψηφοδέλτιο θα φιγουράρει πρώτο και καλύτερο το όνομα της "Ελιάς" και το σύμβολό της, ενώ ως προς το περιεχόμενό του θεωρείται βέβαιο ότι η παρουσία προβεβλημένων στελεχών του ΠΑΣΟΚ θα είναι περιορισμένη. 

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ζήτησε να υπάρξει μία επίσπευση των διαδικασιών, ενώ ήθελε από το βράδυ μετά την συνάντηση να γίνουν δηλώσεις ότι η ιστορία με την "ελιά" προχωράει όπως επίσης και η συγκρότηση της Οργανωτικής Επιτροπής που θα προετοιμάσει την Συνδιάσκεψη. 

Οι 58 κράτησαν μικρό καλάθι και τόνισαν πως αφού κλείσει η συμφωνία για όλο το πακέτο μετά θα ακολουθήσουν και οι δηλώσεις.. 

Πάντως δεν τα έσπασαν στην χθεσινή τους συνάντηση. Θα προχωρήσουν από κοινού και θα φτιάξουν ένα ψηφοδέλτιο  ενωτικό, αξιοκρατικό και ανανεωτικό. 

Κάποιες... ψιλές έπεσαν για το θέμα της σταυροδοσίας στις ευρωεκλογές όμως ο κ, Βενιζέλος τις αντιπαρήλθε με σχετική ευκολία. 

Την Κυριακή οι 58 θα κάνουν νέα συνάντηση για να αποφασίσουν συνολικά τα επόμενα βήματα.