Τις προτεραιότητες της υποψηφιότητάς του για τον δήμο Αθηναίων ανέλυσε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ, αφήνοντας αιχμές κατά της Αστυνομίας

«Δε χτυπιέται μόνο με την αστυνόμευση η εγκληματικότητα» ανέφερε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για περιπτώσεις αστυνομικής αυθαιρεσίας. «Όταν ο πολίτης βλέπει παρατεταγμένες κλούβες χωρίς ιδιαίτερο λόγο δημιουργείται ανασφάλεια» είπε.

«Βασικό δικαίωμα όλων των πολιτών η ασφάλεια» τόνισε ο κ. Σακελλαρίδης.

Για το παρεμπόριο σχολίασε ότι «πρέπει να κοιτάμε τα κυκλώματα πίσω από αυτούς τους ανθρώπους που πουλάνε τα προϊόντα» ενω σημείωσε οτι πρέπει να οριοθετηθούν ελεύθερες αγορές εκτός εμπορικών δρόμων με νόμιμα προϊόντα. «Πρέπει να δοθούν περισσότερες άδειες σε υπαίθριες αγορές εκτός εμπορικού κέντρου» τόνισε.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων έθεσε τεσσερις προτεραιότητες:

Τα ζητήματα της κοινωνικής πολιτικής, την ποιότητα ζωής και των δημόσιων χώρων, την ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας στο κέντρο, καθώς και τα ζητήματα Δημοκρατίας, της συμμετοχής των Αθηναίων στις αποφάσεις.

O ίδιος ανέφερε ότι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν μία καλή δυναμική. «Με χαμηλά νούμερα στις δημοσκοπήσεις ξεκίνησε και ο Αλέξης Τσίπρας» σημείωσε.