Γράφει ο Πάνος Ρασσιάς

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12 η συνάντηση του πρωθυπουργου Αντώνη Σαμαρά με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων Άρη Σπηλιωτόπουλο, που επισφραγίζει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στο πρόσωπό του.  

Στο επίκεντρο βρέθηκαν θέματα ανοιχτά για την πόλη των Αθηνών που θα βρεθούν ψηλά στην προεκλογική ατζέντα του κ. Σπηλιωτόπουλου. 

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο κ. Σπηλιωτόπουλος δήλωσε ότι ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τις βασικές προτεραιότητες του προγράμματος του το οποίο είπε, στηρίζεται σε έργα ανάπλασης και σε δράσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικοτητας και για τη στήριξη των αστεγων.  

«Ως υποψήφιος Δήμαρχος της Αθήνας, είχα  την ευκαιρία να ενημερώσω τον Πρωθυπουργό για τις βασικές προτεραιότητες του προγράμματος που επιτελική ομάδα κι εγώ  συγκροτούμε.  

Πρόγραμμα το οποίο στηρίζεται, κυρίως, στα έργα ανάπτυξης  που χρειάζεται η Αθήνα, στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας και κυρίως στην αντιμετώπιση των αστέγων και όλων των προβλημάτων που δίνουν την αίσθηση ότι ο πρώτος δήμος της χώρας έχει βυθιστεί στη μιζέρια, στο γκρίζο και στο παρελθόν.  

Θέση, δική μου και των συνεργατών μου, είναι ότι η Αθήνα μπορεί και πρέπει να αλλάξει. Δεν μπορεί να μένει προσκολλημένη στο χθες, ούτε να παραμένει στο παρελθόν. Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την Αθήνα να ξαναζήσει» δήλωσε ο κ.Σπηλιωτοπουλος.