current views are: 1

20 Φεβρουαρίου 2014
Δημοσίευση05:15

Ο Παπανδρέου περιμένει… στη γωνία τον Βενιζέλο

Πυρ και μανία με το βενιζελικό ΠΑΣΟΚ είναι οι παπανδρείκοί του κινήματος για την νέα “παράλογη” όπως λένε επίθεση που δέχτηκε ο Γιώργος Παπανδρέου από τον Ευάγγελο Βενιζέλο. 

Δημοσίευση 05:15’
αρθρο-newpost

Πυρ και μανία με το βενιζελικό ΠΑΣΟΚ είναι οι παπανδρείκοί του κινήματος για την νέα “παράλογη” όπως λένε επίθεση που δέχτηκε ο Γιώργος Παπανδρέου από τον Ευάγγελο Βενιζέλο. 

Γράφει η Άρτεμις Παραδείσου  

Πυρ και μανία με το βενιζελικό ΠΑΣΟΚ είναι οι παπανδρεϊκοί του κινήματος για την νέα “παράλογη” όπως λένε επίθεση που δέχτηκε ο Γιώργος Παπανδρέου από τον Ευάγγελο Βενιζέλο. 

Στους κόλπους των παπανδρεϊκών ομάδων επικρατεί αναβρασμός διότι θεωρούν ότι δεν είναι καθόλου συμπτωματική η αναφορά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ σε “πολιτικές ευθύνες”  σε σχέση με το σκάνδαλο με την ΜΚΟ, ασχέτως τού ότι αργότερα προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις βγάζοντας από το κάδρο τον πρώην πρωθυπουργό. 

Στο παπανδρεϊκό σύστημα εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία και ότι ακόμη και το “μάζεμα” των πρώτων δηλώσεων έγινε με προγραμματισμό κι εφόσον είχε ήδη “σπιλωθεί” ο ρόλος του Γ. Παπανδρέου. 

Ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να “απαντήσει” κι αυτό θα το κάνει όπως διαβεβαιώνουν στενοί συνεργάτες του την κατάλληλη στιγμή η οποία ενδεχομένως να τοποθετείται χρονικά και πριν από τις ευρωεκλογές. 

Το κλίμα περιγράφεται ως εμφυλιοπολεμικό και θυμίζει σύμφωνα με παράγοντες του ΠΑΣΟΚ την περίοδο του περασμένου Μαϊου όταν …ανακινήθηκε το θέμα με τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ. 

Ο Γιώργος Παπανδρέου μιλάει απόψε στην Αίγλη του Ζαππείου ενώπιον ενός ειδικού κοινού (αποφοίτων του Χάρβαρντ) με αντικείμενο το τι πρέπει να γίνει στην χώρα στην μεταμνημονιακή περίοδο αλλά και πώς πρέπει να αντιδράσει η Ευρώπη στις προκλήσεις που δέχεται. 

Το ενδιαφέρον είναι ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα δεχτεί και ερωτήσεις από το ακροατήριο, κάτι που πρακτικά δεν αποκλείει την πιθανότητα να μπει στον πειρασμό να μπει σε …ναρκοπέδιο και να προκαλέσει εκρήξεις.


σχετικα αρθρα