Ακόμη ένα επεισόδιο με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής έλαβε χώρα σήμερα στη Βουλή. Στο άκουσμα της απόφασης για το αίτημα της άρσης της ασυλίας όλων των βουλευτών του κόμματος τους επιτέθηκαν στο διάδρομο, έξω από την Ολομέλεια της Βουλής, στον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη και στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Σηφουνάκη.

Πρωταγωνιστής της υβριστικής επίθεσης ήταν ο βουλευτής Νίκος Μίχος, ο οποίος παρουσία των συναδέλφων του Πολύβιου Ζησιμόπουλου και Αρτέμιου Ματθαιόπουλου, εξαπέλυσε προσωπικούς χαρακτηρισμούς κατά των δύο προσώπων. Λίγο αργότερα και ενώ κόσμος είχε μαζευτεί γύρω από τους κ.κ. Μιχελάκη και Σηφουνάκη, ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης πλησίασε κατηγορώντας τους βουλευτές της κυβερνητική πλειοψηφίας για κατάλυση του πολιτεύματος και εσχάτη προδοσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής απευθυνόμενοι στους συναδέλφους τους είπαν:  [email protected]@ιδι@ μ@@νι@ θα σας [email protected]@σ@@με». 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Μιχελάκης αντέδρασε ψύχραιμα και τους αγνόησε σεβόμενος τον χώρο της Βουλής.

Το επεισόδιο έλαβε χώρα ενώ έχει ήδη γίνει γνωστό ότι από στιγμή σε στιγμή διαβιβάζεται στη Βουλή αίτημα για την άρση ασυλίας και των υπολοίπων βουλευτών της Χρυσής Αυγής που δεν είναι υπόδικοι. Οι απειλητικές ύβρεις ακούστηκαν στο διάδρομο έξω ακριβώς από την είσοδο της Ολομέλειας, μέσω της οποίας εισέρχονται τα μέλη της κυβέρνησης.