Δυνατά ψηφοδέλτια με νέους, καταρτισμένους και αυτοδημιούργητους νομικούς επιστήμονες κατεβάζει η ΝΔ για τις εκλογές του Δικηγορικών Συλλόγων που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο σε Αθήνα και Πειραιά.

Στο πλαίσιο της ανανέωσης η Λεωφόρος Συγγρού προχωρά σε αναδιάταξη δυνάμεων και σε επίπεδο εκπροσώπησης στους επαγγελματικούς φορείς, με φρέσκα πρόσωπα να στελεχώνουν τις λίστες στους μεγαλύτερους Συλλόγους της χώρας.

Στην Αθήνα, ο 29χρονος Λευτέρης Ράντος, που συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της «Κοινωνίας των Δικηγόρων» υπό τον Γιάννη Αδαμόπουλο, είναι ένας από τους δικηγόρους που διεκδικεί την ψήφο των συναδέλφων του, ώστε να αποτελέσει μια αξιόπιστη φωνή στο εσωτερικό του ΔΣΑ.

Στόχος του νεαρού μάχιμου δικηγόρου που από το 2011 είναι και πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του Συνδέσμου Δικηγορικών Εταιρειών Ελλάδος (ΣΔΕΕ), είναι, όπως αναφέρει και ο ίδιος, να αναδείξει τα προβλήματα της νεότερης γενιάς των συναδέλφων του, ιδιαίτερα εκείνων που δραστηριοποιούνται ως συνεργάτες μέσα από δικηγορικές εταιρείες και άλλα σύγχρονα συλλογικά σχήματα.

Αντίστοιχα στον Πειραιά, η επίσης νεαρή Ζωή Ρούσσου, ήδη με εμπειρία στα κοινά, καθώς από το 2010 είναι και Δημοτική Σύμβουλος στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, ζητά την ψήφο των συναδέλφων της μέσα από τον Συνδυασμό «Δικηγορική Συμμαχία – Δυναμική Παρουσία».