Τις επαφές με κοινωνικούς και συνδικαλιστικούς φορείς της Αθήνας ξεκίνησε από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας (Ε.Κ.Α.), ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης

Ο Ν. Κακλαμάνης συναντήθηκε με τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. και συζήτησαν τόσο τα προβλήματα, όσο και τις λύσεις, ώστε η Αθήνα να αποκτήσει  και πάλι την κοινωνική της συνοχή. 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, μετά τη συνάντηση, τόνισε: 

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. του Ε.Κ.Α., για τη θερμή υποδοχή που μου επεφύλαξαν, για την ουσιαστική κουβέντα που είχα μαζί τους και για την από κοινού δέσμευση να ξεκινήσουμε εκ νέου, εφ’ όσον εκλεγώ δήμαρχος, τη συνεργασία που είχαμε και η οποία σταμάτησε επί δημαρχίας-Καμίνη». 

Ο κύριος Κακλαμάνης συμφώνησε να παραχωρηθεί ξανά ραδιοφωνικός χρόνος, κάθε εβδομάδα, στον «Αθήνα 9,84», για να παρουσιάζει το Ε.Κ.Α. θεσμικά προβλήματα των εργαζομένων, να επαναλειτουργήσει η Ακαδημία Επιμόρφωσης Στελεχών του Ε.Κ.Α., σε χώρο της Τεχνόπολις, να αρχίσει ξανά η διεξαγωγή του τριήμερου Πολιτιστικού Φεστιβάλ του ΕΚΑ, σε χώρο που θα παραχωρεί ο δήμος στη Τεχνόπολις.