Απολύτως ψευδή χαρακτηρίζει ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης, τον ισχυρισμό ότι ο δήμος δήθεν επιδιώκει την κατεδάφιση του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Όπως επισημαίνει ο κ. Καμίνης σε ανακοίνωσή του, «ακόμη και όταν, από λάθη και αστοχίες του παρελθόντος, καθώς επίσης και λόγω της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας, ο Παναθηναϊκός κινδύνευσε να μείνει χωρίς στέγη, ο δήμος Αθηναίων και εγώ προσωπικά σταθήκαμε αρωγοί και συμπαραστάτες στην εξεύρεση προσωρινών λύσεων, που επιτρέπουν σήμερα στον ΠΑΟ, να χρησιμοποιεί χωρίς κανένα πρόβλημα, το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας».

Διαμαρτυρόμενος για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις προθέσεις του δήμου, ο κ. Καμίνης απαντά ότι «παρά, λοιπόν, την καθοριστική συμβολή μας στην επίλυση των εξαιρετικά σύνθετων προβλημάτων που κληρονομήσαμε, δημοσιεύματα και σκόπιμες διοχετεύσεις εμφανίζουν τον δήμο Αθηναίων, ότι δήθεν επιδιώκει την κατεδάφιση του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, γεγονός απολύτως ψευδές».

Τέλος, ξεκαθαρίζει προς την παναθηναϊκή οικογένεια ότι « επειδή υπάρχουν συγκεκριμένο θεσμικό πλαίσιο και περιορισμοί, επειδή έχουν γίνει επενδύσεις, εκ μέρους του δήμου Αθηναίων, πολύ σημαντικές, επειδή οι ανάγκες της πόλης, τόσο στην περιοχή των Αμπελοκήπων, όσο και στον πολύπαθο Βοτανικό, είναι ιδιαιτέρως αυξημένες και σύνθετες», ο δήμος Αθηναίων αποτελεί μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος.