Η δήλωση του υπουργού Οικονομικών για την θεωρία της “μαύρης τρύπας” στην οικονομία, που “πρέπει να τελειώσει”, προκάλεσε την αντίδραση του εκπροσώπου του ΛΑΟΣ, κ Κώστα Αιβαλιώτη, ο οποίος την χαρακτήρισε “κακόγουστο ανέκδοτο”, όπως και τα “μαύρα”πρόσθετα μέτρα ύψους 1,8 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ τόνισε “όσο ο κ. Παπακωνσταντίνου ανακαλύπτει 'μαύρες τρύπες', εμείς θα πρέπει να ρίχνουμε μέσα σ’ αυτές τις 'τρύπες', δικαιώματα, δουλειά και κατακτήσεις δεκαετιών. Κάποια στιγμή, αυτό το κακόγουστο ανέκδοτο, με όλο και νέες 'μαύρες τρύπες' πρέπει να τελειώσει”.

Ακολούθησε η επίθεση του ΛΑΟΣ στον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, με αφορμή την κατάληψη του δημαρχείου από συμβασιούχους του δήμου.

Όπου ο κ. Αιβαλιώτης υποστήριξε ότι «η νέα δημοτική αρχή της Αθήνας κατατάσσει σε καλύτερη μοίρα τους παράνομους κατά δήλωση Ραγκούση, μετανάστες, από τους μετέωρους εργαζόμενους στον Δήμο Αθηναίων».

Έτσι ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ κατέληξε ότι “ως 'Συνήγορος του Πολίτη', ο κ. Καμίνης υποχρεούται να ξέρει ότι τέτοιου είδους διακρίσεις είναι απολύτως καταδικαστέες”.