Στο Σοχό βρέθηκαν σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο υποψήφιος για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης.

Ο κ. Τζιτζικώστας συνομίλησε με τον κόσμο και παρακολούθησε την παρέλαση των κουδουνοφόρων. "Τα έθιμα της Αποκριάς αναβίωσαν σε όλες τις περιοχές της Μακεδονίας προσελκύοντας, παρά τον άσχημο καιρό, πολλούς επισκέπτες. Η νεότερη γενιά, η γενιά μας, αγκαλιάζει την παράδοσή μας και αυτό θέλουμε να το διατηρήσουμε και να το ενισχύουμε χρόνο με το χρόνο. Η άυλη πολιτιστική μας κληρονομιά αποτελεί πλούτο για τη Μακεδονία μας", δήλωσε αμέσως μετά και ευχήθηκε καλή Σαρακοστή σε όλους.

Από την πλευρά του ο κ. Ιωαννίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων δήλωσε: "μετά τη Σαρακοστή έρχεται πάντα η Ανάσταση σε όλα. Αυτή είναι η πιο πολιτική κουβέντα για σήμερα, να αισθανθεί ο κόσμος ότι αλλάζει η κατάσταση. Αδικίες που έγιναν σε χαμηλοσυνταξιούχους, ένστολους, πολίτες που έχουν γονατίσει από τη φορολογία, θα αποκατασταθούν».