Απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από την Περιφέρεια Αττικής -εάν εκλεγεί- η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, όπως δήλωσε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, η κυρία Δούρου τόνισε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί από την Περιφέρεια για να επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή, ακόμα και εάν πάρει αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τη βουλευτική της έδρα.

Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση για «α λα καρτ» λογική για την τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ σημείωσε ότι οι εξκλογές στην Περιφέρεια «δεν θα είναι exit poll».

Η Ρένα Δούρου πρόσθεσε πως «δεν μπορώ να πω ότι από το ποτάμι απειλείται ο ΣΥΡΙΖΑ» τονίζοντας ότι ο «Σταύρος Θεοδωράκης θα πρέπει να μας πει με ποια πλευρά θα είναι», εκφράζοντας προβληματισμό για το ότι δεν έχει αποκαλύχει σε «ποια ομάδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα ενταχθεί».

Η ίδια επιτέθηκε στον περιφερειάρχη, Γιάννη Σγουρό κάνοντας λόγο για «πλεόνασμα αδράνειας» στην Περιφέρεια Αττικής και πως «κλειδώνει τα χρήματα».

Η κυρία Δούρου τόνισε ακόμα ότι «δεν θα κάνει βήμα πίσω από τη ρήση "αλλιώς μαζεύουν τα σκουπίδια μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί"».