current views are: 3

4 Μαρτίου 2014
Δημοσίευση19:02

Πέντε ακόμα υποψήφιοι με την «Ανατροπή» Νικολόπουλου

Μία ακόμα πεντάδα υποψηφίων της «Ανατροπής για την Αττική» παρουσίασε τη Τρίτη, ο Νίκος Νικολόπουλος. 

Δημοσίευση 19:02’
αρθρο-newpost

Μία ακόμα πεντάδα υποψηφίων της «Ανατροπής για την Αττική» παρουσίασε τη Τρίτη, ο Νίκος Νικολόπουλος. 

Μία ακόμα πεντάδα υποψηφίων της «Ανατροπής για την Αττική» παρουσίασε τη Τρίτη, ο Νίκος Νικολόπουλος.

Πρόκειται για τους:

1. Ευαγγελίδου Ευανθία

Η κ. Ευαγγελίδου είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και επί σειρά ετών έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα (σε ιδιωτική κλινική).

Σχετικά με την υποψηφιότητά της δήλωσε: «Τώρα είναι η ώρα της μεγάλης αλλαγής που όλοι χρειαζόμαστε στην Ελλάδα. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Αυτό που αισθάνομαι εγώ, το αισθάνονται όλοι οι πολίτες. Και γι’ αυτό πιστεύω ότι στις εκλογές του Μαΐου, θα έρθει η ανατροπή…»

2. Κουτσιαράς Παναγιώτης

Ο κ.. Κουτσιαράς είναι αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού εν αποστρατεία και παράλληλα, πτυχιούχος Τουριστικών Επιχειρήσεων και Διοίκησης Ξενοδοχειακών Μονάδων του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο ίδιος επεσήμανε: «Η Ελλάδα έχει ανάγκη σήμερα περισσότερο από ποτέ, τους ίδιους τους Έλληνες. Μόνο ο λαός μπορεί να προσφέρει στην πατρίδα τις λύσεις που έχει ανάγκη, με πιο ισχυρό όπλο την ψήφο του στις εκλογές του Μαΐου»

3. Bίκη Λιάσκα 

Η κ. Λιάσκα είναι διευθύνων σύμβουλος στην οικογενειακή κατασκευαστική επιχείρηση που διατηρεί με τον σύζυγό της στην Πετρούπολη Αττικής.

Αναφορικά με την υποψηφιότητά της στην «Ανατροπή» τόνισε: «Υποχρεούμαστε να παραδώσουμε στα παιδιά μας μία ελεύθερη χώρα, που να στηρίζεται στα ελληνοχριστιανικά ιδεώδη που και εμείς παραλάβαμε από τις προηγούμενες γενιές. Σε αυτό τον αγώνα συμμετέχουμε και νομίζω πως μαζί μας θα είναι η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών της Αττικής».

4. Καψάλης Αλέξανδρος

Ο κ. Καψάλης είναι εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ως διαιτολόγος – διατροφολόγος, ενώ έχει εργαστεί και ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΟΑΚΑ, στον Έλεγχο Φαρμακοδιέγερσης (Doping Control) αθλητών, αλλά και ως διατροφολόγος στον ΕΦΕΤ και στην Δ/νση Επορίου της πρώην Νομαρχίας Αθηνών.

Ο ίδιος αναφέρει: «Με τη συμμετοχή μου αυτή, για πρώτη φορά μάλιστα, στα κοινά του τόπου μας θα ήθελα να δώσω το ερέθισμα σε όλους τους ικανότατους και ικανότερους από εμένα επιστήμονες που γνώρισα την σταδιοδρομία μου να δώσουν επιτέλους το παρόν στην προσπάθεια που κάνει ο λαός μας να φέρει την πραγματική αλλαγή  στον τόπο μας με μια νέα Επιστημονική Ανασυγκρότηση ενάντια στη προωθούμενη από την γηγενή και εξωγενή τρόικα επιστημονική μετανάστευση. Επιθυμώ να πάρουμε εμείς οι Έλληνες τον τόπο στα χέρια μας και λαχταρώ τη στιγμή όπου οι Έλληνες θα κυβερνούνται από τους καλύτερους και για το δικό τους καλό».

5. Σταθόπουλος Αργύρης

Ο κ. Σταθόπουλος είναι τραπεζικός υπάλληλος και έχει ιδιαίτερη ενασχόληση με τα social media και τον χώρο της ελληνικής μπλογκόσφαιρας.

Σχετικά με την υποψηφιότητά του, σημείωσε: «Οι αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος, σίγουρα δεν είναι αυτές που επί 4 χρόνια γίνονται με τις υποδείξεις της τρόικας. Το χρέος εκτοξεύτηκε, ο λαός δυστυχεί. Πόσο πιο κάτω ακόμα μπορούμε να πάμε; Εκτιμώ, όχι περισσότερο. Μόνο προς τα πάνω μπορούμε πλέον να κοιτάμε, αλλά για να το κάνουμε, πρέπει και να το επιλέξουμε με την ψήφο μας!».


σχετικα αρθρα