current views are: 1

6 Μαρτίου 2014
Δημοσίευση12:24

Διαψεύδουν από το περιβάλλον Καραμανλή το «βέτο» στον Κύρτσο

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο διαδίκτυο και μάλιστα από μη υπαρκτούς συντάκτες ο πρώην Πρωθυπουργός εξοργίστηκε όταν πληροφορήθηκε ότι ο Γιώργος Κύρτσος θα είναι  υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Ν

Δημοσίευση 12:24’
αρθρο-newpost

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο διαδίκτυο και μάλιστα από μη υπαρκτούς συντάκτες ο πρώην Πρωθυπουργός εξοργίστηκε όταν πληροφορήθηκε ότι ο Γιώργος Κύρτσος θα είναι  υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Ν

Γράφει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος  

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο διαδίκτυο και μάλιστα από μη υπαρκτούς συντάκτες ο πρώην Πρωθυπουργός εξοργίστηκε όταν πληροφορήθηκε ότι ο Γιώργος Κύρτσος θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ. 

Η πληροφορία ότι ο Κώστας Καραμανλής μπλοκάρει την υποψηφιότητα Κύρτσου διακινείται τεχνηέντως τις τελευταίες ώρες στα δημοσιογραφικά γραφεία. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως για τον πρώην πρωθυπουργό  ο γνωστός εκδότης είναι ανεπιθύμητος εξαιτίας των όσων πρόσφατα έχει γράψει στην εφημερίδα του.  

Σύμφωνα με τους συνομιλητές  του πρώην πρωθυπουργού ουδέποτε τέθηκε θέμα «βέτο» εκ μέρους του προς την υποψηφιότητα Κύρτσου ενώ επισημαίνουν για ακόμη μια φορά πως ο πρώην πρωθυπουργός δεν παρεμβαίνει στα εσωτερικά του κόμματος και δεν ασχολείται με υποψηφιότητες και λίστες. 

Άλλωστε μόνο θυμηδία προκαλούν πλέον στο περιβάλλον του Κώστα Καραμανλή τέτοιες διαρροές και δημοσιεύματα, «Βέτο ο Καραμανλής δεν  έθεσε και δεν θέτει»  και συνεχίζουν οι ίδιες πηγές , πως τέτοιου είδους διαρροές δεν είναι τυχαίες και έχουν ως τελικό στόχο να δημιουργήσουν κλίμα στις σχέσεις του πρώην Πρωθυπουργού με τον Αντώνη Σαμαρά.  

Το ίδιο είχε συμβεί άλλωστε και με τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, κατά καιρούς διάφοροι… μυθοπλάστες γράφουν για τις σκέψεις του Καραμανλή ή εφευρίσκουν ατάκες που δεν έχει εκστομίσει για να δημιουργούν θέματα.   

Όσοι έχουν συναντήσει τον πρώην Πρωθυπουργό γνωρίζουν ότι τονίζει , σε όλους τους τόνους, την ανάγκη στήριξης της κυβέρνησης Σαμαρά. Βέβαια κάποιοι επιθυμούν να συντηρούν ένα κλίμα αμοιβαίας καχυποψίας με κατασκευασμένα εκατέρωθεν αιχμηρά σχόλια.    

Ο πρώην Πρωθυπουργός, αγαπάει την  παράταξη και στηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά και ξεκαθαρίζει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι ο ίδιος δεν επιθυμεί να ρίξει «νερό στο μύλο» των καλοθελητών που επιθυμούν να δημιουργούν πρόβλημα και να ενισχύουν την εσωστρέφεια στη ΝΔ.


σχετικα αρθρα