current views are: 1

8 Μαρτίου 2014
Δημοσίευση15:25

Έτοιμα τα γραφεία και οι θέσεις του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη

Τις προεκλογικές θέσεις του παρουσιάζει την Κυριακή-εκτός απροόπτου- το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη.

Δημοσίευση 15:25’
αρθρο-newpost

Τις προεκλογικές θέσεις του παρουσιάζει την Κυριακή-εκτός απροόπτου- το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη.

Ρεπορτάζ: Ντίνα Καραμάνου

Τις προεκλογικές θέσεις του παρουσιάζει την Κυριακή-εκτός απροόπτου- το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη.

Ένα κείμενο 40-50 σημείων, που δεν θα θυμίζει ιδεολογικό μανιφέστο αλλά θα φιλοδοξεί να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν, «όχι μόνο στη συνέντευξη τύπου αλλά και από την σημερινή πραγματικότητα», όπως λένε στο «Ποτάμι».

Το κείμενο θα δοθεί στη δημοσιότητα όχι με νέα συνέντευξη τύπου, αλλά με κάποιο τρόπο που ακόμη δεν έχει ακόμη γίνει γνωστός, ενώ κυρίαρχο ρόλο θα έχει το διαδίκτυο.

Νωρίς το πρωί της Κυριακής, η πλειοψηφία της στενής ομάδας των 30 συνεργατών που ανακοινώθηκαν την περασμένη Τρίτη, θα συναντηθούν σε έναν χώρο που προσωρινά χρησιμοποιεί το κομματικό επιτελείο για να αναγνώσουν, να κάνουν τις τελικές παρεμβάσεις και τελικά να εγκρίνουν το κείμενο.

Από την αρχή της εβδομάδας, το αργότερο μέχρι την Τρίτη, το «Ποτάμι» θα έχει και στέγη: τα γραφεία της οδού Σεβαστουπόλεως, στους Αμπελοκήπους, είναι σχεδόν έτοιμα για να «φιλοξενήσουν» τους ανθρώπους που εργάζονται πυρετωδώς για το εγχείρημα.

Στο τέλος της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί και επίσκεψη του Σταύρου Θεοδωράκη στα Χανιά. Ο δημοσιογράφος θέλει από τον τόπο καταγωγής του να ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία. Η επίσκεψη είχε προγραμματιστεί για σήμερα, αναβλήθηκε όμως λόγω της πρόβλεψης για κακό καιρό, καθώς στο πρόγραμμα έχει συμπεριληφθεί και μία συγκέντρωση σε ανοιχτό χώρο.


σχετικα αρθρα