Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης δήλωσε σε συνέντευξή του στο Mega ότι δέχθηκε πιέσεις από υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη ώστε να μην κατέβει στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Το όνομά μου θα βγει σίγουρα από την κάλπη. Εγώ την κάνω κέφι αυτή τη δουλειά» υποστήριξε ο κ. Κακλαμάνης και ανέφερε ότι «Στον β’ γύρο θα ψηφίσω τον κ. Σπηλιωτόπουλο.

 Σχολιάζοντας τα δημοσκοπικά ευρήματα, ο κ. Κακλαμάνης είπε με νόημα, «να ματαιωθούν οι εκλογές και ο δήμαρχος να εκλεγεί με δημοσκόπηση;» ενώ υπενθύμισε πως ακόμα και όταν δεν επανεκλέγη δήμαρχος συνέχισε να υπηρετεί τον δήμο και την πόλη.

«Έμεινα ενεργός στον δήμο. Δεν έφυγα επειδή δεν πήρα την καρέκλα του δημάρχου». Ακόμη, δεσμεύτηκε να εξαιρέσει από την υποχρέωση καταβολής δημοτικών τελών τους τρίτεκνους και τους πολύτεκνους δημότες και προανήγγειλε την θεσμοθέτηση ενός γραφείου εξυπηρέτησης δανειοληπτών, που θα λειτουργεί συμβουλευτικά παρέχοντας νομική υποστήριξη και τεχνογνωσία σε όλους τους πολίτες που εξυπηρετούν οποιοδήποτε δάνειο.