Τις θέσεις του υφυπουργού Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλου για την τρόικα σχολίασε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή.

Η κ. Μακρή κάνει λόγο για κυβερνητικές «τούμπες» ενώ επιτίθεται φραστικά στον κ. Παπαδόπουλο τον οποίο «προτρέπει» να παραιτηθεί.

«Σε τούμπες και ακροβασίες επιδίδονται οι Υπουργοί της συγκυβέρνησης, θέλοντας να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις προς τον Ελληνικό Λαό, γιατί νοιώθουν το βάρος των ευθυνών των πράξεών τους να τους πιέζει πολιτικά και ηθικά. 

Παράλληλα, γνωρίζοντας ότι ο Ελληνικός Λαός θα μηδενίσει το πολιτικό τους μέλλον, δεν έχουν το σθένος να παραιτηθούν, παρόλο που δείχνουν να μην συμφωνούν με αυτούς που συνεργάζονται. 

Κύριε Παπαδόπουλε, σε ποια μαγαζιά γωνία, πουλάτε την περιουσία του Ελληνικού Λαού; Αφού οι μεταρρυθμίσεις που σας προτείνουν τα αφεντικά σας της τρόικας δεν κινούνται προς το συμφέρον της χώρας, γιατί τις υιοθετείτε; 

Η πολιτική ηθική ενός Έλληνα Υπουργού υπαγορεύει την παραίτηση ως μόνο δρόμο ένδειξης της πραγματικής διαφωνίας. Τα υπόλοιπα είναι κροκοδείλια δάκρυα» ανέφερε η κ. Μακρή.