«Η ανομία για άλλη μια φορά επικράτησε της νομιμότητας», τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος σε δήλωσή του με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ των ΜΑΤ και κουκουλοφόρων και μικροπωλητών στην ΑΣΟΕΕ.

«Για άλλη μια φορά οι πολίτες της Αθήνας έγιναν μάρτυρες επεισοδίων που προκλήθηκαν από κουκουλοφόρους που προστατεύονται αξιοποιώντας το ελληνικό Πανεπιστήμιο ως “οχυρό”» τονίζει ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Συνεχίζοντας, σημειώνει ότι «την ώρα που οι δυνάμεις της Αστυνομίας προχωρούσαν σε ελέγχους του παραεμπορίου μπροστά από την ΑΣΟΕΕ , ομάδες κουκουλοφόρων επιτέθηκαν προκαλώντας για άλλη μια φορά χάος στην περιοχή. Οι δρόμοι έκλεισαν, η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική και η ανομία για άλλη μια φορά επικράτησε της νομιμότητας».

Καταλήγοντας τονίζει:

«Καλώ όλους του συνυποψήφιους μου να καταδικάσουν τα επεισόδια και να δηλώσουν ρητά ότι τόσο το παραεμπόριο όσο και η προστασία του από συγκεκριμένες ομάδες “μπαχαλάκιδων” που κρύβονται πίσω από τις πόρτες των Πανεπιστημίων δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά από κανέναν. Τους καλώ να δηλώσουν μηδενική ανοχή στο έγκλημα και την υπόθαλψη του. Μηδενική ανοχή στο χάος και στην αρρυθμία που θέλουν ορισμένοι να επικρατήσει στην Αθήνα».