Ρεπορτάζ: Ντίνα Καραμάνου

Με προεκλογική συγκέντρωση στα Χανιά, στις 5 το απόγευμα, κάνει το «Ποτάμι» την επίσημη έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας.

Η ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη θα γίνει στο Δημοτικό Κήπο Χανίων.

Ο πρώτος σταθμός της περιοδείας του, που είναι η γενέτειρά του, η Κρήτη, θα σημάνει και την έναρξη της προσπάθειας για συγκέντρωση εσόδων. Το κόμμα έχει ήδη βγάλει ΑΦΜ και βιβλία στην εφορία και έχει έτοιμες θεωρημένες αποδείξεις: συνεργάτες του δημοσιογράφου στο νησί θα πραγματοποιήσουν οικονομική εξόρμηση το τριήμερο που θα πραγματοποιείται η περιοδεία στους τέσσερις νομούς.

Στην Κρήτη θα παραμείνει τρεις ημέρες και ένας από τους σταθμούς στην περιοδεία του θα είναι η Έκθεση «ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2014» στο Ηράκλειο όπου θα συναντηθεί με τους οινοποιούς της Κρήτης.

Στο Ρέθυμνο θα συναντηθεί «με κατοίκους της πόλης που έχουν αφήσει τη σφραγίδα τους σε μία σειρά κρίσιμων τομέων για την περιοχή, ενώ παρεμβαίνουν δυναμικά και σε θέματα Πολιτισμού», όπως αναφέρει το δελτίο τύπου που εκδόθηκε από το «Ποτάμι».

Στο Λασίθι θα συναντηθεί «με νέους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται καινοτόμα στην τοπική οικονομία και

Τον Σταύρο Θεοδωράκη θα τον συνοδέψουν και δύο δημοσιογράφοι από διαδικτυακά μέσα της Αθήνας -καλεσμένοι του για να παρακολουθήσουν την έναρξη της περιοδείας του.

Επόμενος σταθμός, τα Ιωάννινα, το ερχόμενο σαββατοκύριακο.