current views are: 1

16 Μαρτίου 2014
Δημοσίευση09:26

Έλενα Κουντουρά: «Δεν είμαστε ουρά του ΣΥΡΙΖΑ»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στο Αγρίνιο η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Έλενα Κουντουρά στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας της στην Αιτωλοακαρνανία.

Δημοσίευση 09:26’
αρθρο-newpost

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στο Αγρίνιο η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Έλενα Κουντουρά στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας της στην Αιτωλοακαρνανία.

Συνέντευξη παραχώρησε στο Αγρίνιο η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Έλενα Κουντουρά στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας της στην Αιτωλοακαρνανία.

Η κα Κουντουρά, πλαισιωμένη από τους πολιτευτές του κόμματος κ.Ντούπη, Μιχαλάτο και Τσουκαλά εξαπέλυσε εφ’ όλης της ύλης επίθεση στην κυβερνητική πλειοψηφία χαρακτηρίζοντάς την επικίνδυνη, για την ασκούμενη δημοσιονομική και οικονομική πολιτική που εφαρμόζει.

Υπογράμμισε ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα των δανειστών υποβαθμίζοντας κοινωνικούς και δημοκρατικούς θεσμούς, υποτιμώντας και απαξιώνοντας δημόσια και ιδιωτική περιουσία, οδηγώντας όπως τόνισε την πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών σε οικονομικό και κοινωνικό αδιεξοδο.

Όσον αφορά τις ευρωεκλογές, η βουλευτής τόνισε πως πρόκειται για μια κρίσιμη μάχη, καθώς θα κριθούν σοβαρά εθνικά και γεωπολιτικά θέματα για την χώρα, ενώ όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Δεν είμαστε διεφθαρμένος λαός, όπως μας παρουσίαζε ο Γ. Παπανδρέου και ο Παπακωνσταντίνου τότε που δήλωναν πως κυβερνούν ένα διεφθαρμένο λαό, δεν είμαστε τεμπέληδες ούτε μπαταχτσήδες. Πιστεύουμε στην Ευρώπη και το ευρώ, δεν αναγνωρίζουμε όμως το χρέος που με ευθύνη των ευρωπαίων δημιουργήθηκε».

Σε ερώτηση αναφορικά με την πιθανότητα μετεκλογικής συνεργασίας των ΑΝΕΛ με το ΣΥΡΙΖΑ η κα Κουντουρά τόνισε ότι οι ΑΝΕΛ δεν είναι «ουρά» του ΣΥΡΙΖΑ, όπως επιχειρεί να τους παρουσιάσει η κυβέρνηση και εξήγησε ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν σε πολλά οικονομικά θέματα, διαφωνούν όμως στα εθνικά θέματα, τη μεταναστευτική πολιτική, ΑΟΖ και άλλα.


σχετικα αρθρα