current views are: 1

16 Μαρτίου 2014
Δημοσίευση10:06

Σπηλιωτόπουλος: «Ο Καμίνης είναι πρώτος γιατί είμαστε διασπασμένοι»

Το μικρότερο ποσοστό αποδοχής από όλους τους εν ενεργεία δημάρχους έχει ο Γιώργος Καμίνης, σύμφωνα με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων Άρη Σπηλιωτόπουλο

Δημοσίευση 10:06’
αρθρο-newpost

Το μικρότερο ποσοστό αποδοχής από όλους τους εν ενεργεία δημάρχους έχει ο Γιώργος Καμίνης, σύμφωνα με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων Άρη Σπηλιωτόπουλο

Το μικρότερο ποσοστό αποδοχής από όλους τους εν ενεργεία δημάρχους έχει ο Γιώργος Καμίνης, σύμφωνα με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων Άρη Σπηλιωτόπουλο.

Όπως τόνισε, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM»: «Είναι τεχνητή η πρωτιά Καμίνη στις δημοσκοπήσεις, οφείλεται στον κατακερματισμό των δικών μας δυνάμεων. Ο κ. Καμίνης μπορεί να φαίνεται στην πρώτη θέση επειδή ο δικός μας χώρος είναι διασπασμένος, δεν κατεβαίνει με αθροισμένες όλες τις δυνάμεις».

Πρόσθεσε, μάλιστα πως «η διάσπαση αυτή στοιχίζει στην παράταξη» και επανέλαβε: «Σέβομαι την ιστορία του κ. Κακλαμάνη, τον βρήκα όταν μπήκα στην πολιτική, άρα έχει και την απαιτούμενη εμπειρία και προφανώς μέσα από τη διαδρομή του έχει δεθεί  με την παράταξη, για να ξέρει τι θα κάνει όποια στιγμή ο ίδιος επιθυμεί και πώς θα το κάνει. Για να είναι χρήσιμος και στον εαυτό του και στην παράταξη που τον ανέδειξε».

Σε ό,τι αφορά στο όραμά του για την Αθήνα ο Άρης Σπηλιωτόπουλος διευκρίνισε: «Η Αθήνα μπορεί να ζήσει διαφορετικά  και να βιώσει τις λιγότερες δυνατές συνέπειες της κρίσης.  Ο δήμαρχος μπορεί να δημιουργήσει θέσεις εργασίας να κάνει την Αθήνα κέντρο επιχειρηματικότητας» και εξήγησε πως «μπορεί ο δήμαρχος να δημιουργήσει τουριστική ανάπτυξη, αν επιμηκύνει την τουριστική περίοδο που λειτουργεί η Αθήνα. θα μπορούσε να είναι κέντρο στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.  Το δικό μας πρόγραμμα στηρίζεται στον Πολιτισμό, στον Τουρισμό, στην Ανάπτυξη, στην Επιχειρηματικότητα». 


σχετικα αρθρα