current views are: 1

17 Μαρτίου 2014
Δημοσίευση05:20

Στα χαρακώματα Τσίπρας – Θεοδωράκης για τα… ένσημα

Ενοχλημένα από την αναφορά του Σταύρου Θεοδωράκη στην Κρήτη ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει ένσημα δουλειάς εμφανίζονται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ . 

Δημοσίευση 05:20’
αρθρο-newpost

Ενοχλημένα από την αναφορά του Σταύρου Θεοδωράκη στην Κρήτη ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει ένσημα δουλειάς εμφανίζονται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ . 

Γράφει ο Παναγιώτης Βασιλάκης  

Ενοχλημένα από την αναφορά του Σταύρου Θεοδωράκη στην Κρήτη ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει ένσημα δουλειάς εμφανίζονται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ . «Κακή αρχή έκανε ο κύριος Θεοδωράκης χρησιμοποιώντας  επιχειρήματα και προπαγάνδα του παρελθόντος έλεγαν οι στενοί συνεργάτες του Προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.. Όπως είναι γνωστό ο Τσίπρας έχει εργαστεί ως μηχανικός και είναι ασφαλισμένος στο ΤΣΜΕΔΕ. Όμως για να μην ξεχνιόμαστε συμπλήρωναν με νόημα η πορεία του καθενός είναι γνωστή όπως και το ποιος πλήρωνε τα ένσημα μας…» 

Όπως γίνεται αντιληπτό μέσα από αυτή την φράση διαφαίνεται η τακτική που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ εάν προκληθεί ξανά από τον αρχηγό του «Ποταμιού». Αν και η αρχική  θέση των στελεχών της Κουμουνδούρου ήταν  να κρατήσουν χαμηλούς τόνους απέναντι στον δημοσιογράφο βλέποντας ότι ο ίδιος σηκώνει τους τόνους χτυπώντας προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα  χρησιμοποιώντας μάλιστα επιχειρήματα του παρελθόντος ετοιμάζουν την αντεπίθεση τους  δείγματα της οποίας θα δούμε τις επόμενες ώρες. 

Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε  την δυσπιστία του απέναντι στις δημοσκοπήσεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα με την φράση « Κυριακή κοντή γιορτή». Αυτή ήταν η απάντηση του  στην εφημερίδα REAL όταν του επισημάνθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει στασιμότητα ή πτώση των ποσοστών του  στις δημοσκοπήσεις. Χαρακτηριστική είναι ακόμα η απάντηση που έδωσε στην ερώτηση εάν φοβάται το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη. 

«Για την ώρα δεν βλέπω Ποτάμι είπε ο Αλέξης Τσίπρας. Βλέπω ένα ποτάμι προπαγάνδας για το Ποτάμι. Όταν το νέο κόμμα μπει στην κοίτη του θα δούμε όλοι ποιους θα δροσίσει και ποιους θα θέλει να πνίξει.»

Πάντως πρόθεση τον στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είναι να αμφισβητήσουν το σύνολο των δημοσκοπήσεων που έρχονται στην δημοσιότητα αλλά να καταγράψουν την επιφυλακτικότητα τους απέναντι σε αυτά τα ευρήματα. 


σχετικα αρθρα