Δημοσκοπική στασιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ «βλέπει» ο Θεόδωρος Πάγκαλος, όπως υποστήριξε σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ FM, στην οποία επιτέθηκε ενάντια στις θέσεις που έχει εκφράσει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και προσωπικά κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με τον κ. Πάγκαλο «είναι ι στάσιμος πια ο ΣΥΡΙΖΑ στο 20%, γιατί δεν πάει ούτε με βίντσι πλέον πιο πάνω, όπως λέμε και στο λιμάνι της Ελευσίνας.  Αλλά το 20% δεν τον βοηθάει ούτε κυβέρνηση να σχηματίσει ούτε να ξεκολλήσει, γιατί παραμένει στάσιμος και οφείλει να αλλάξει τη συμπεριφορά του».

Όπως υποστήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποδείξει ότι στην Ελλάδα δεν γίνεται τίποτε καλό, κάτι που κατά τον κ. Πάγκαλο δεν είναι αληθές από τη στιγμή που «και πλεόνασμα φτιάξαμε και για πρώτη φορά μετά τη δημιουργία αυτής της χώρας – όχι απλά μετά τη μεταπολίτευση – έχουμε ισοζύγιο πληρωμών θετικό».

Αναφερόμενος ειδικά στον κ. Τσίπρα υποστήριξε ότι «γεννήθηκε για την καταστροφή και αυτός και οι ομοϊδεάτες του. Θέλουν την καταστροφή, το μπάχαλο της χώρας, για να επιπλεύσουν αυτοί. Αυτή είναι η μικροαστική κακομοιριά τους και η περιθωριακή τους αντίληψη για την κοινωνία και τις κοινωνικές ομάδες. Έτσι κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Βλέπει φανταστικές νίκες και φανταστικές ομάδες».