Περιοδεία στο Βόλο πραγματοποιεί σήμερα Κυριακή ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, ο οποίος σχολίασε τα τεκταινόμενα της συνόδου κορυφής.

«Το Σύμφωνο για το Ευρώ θα σημάνει περαιτέρω λιτότητα, που δεν αντέχει η ελληνική κοινωνία. Δεν θα επιτρέψει καμία ευελιξία στην άσκηση της οικονομικής πολιτικής και θα οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερη υπονόμευση των εργασιακών δικαιωμάτων και ιδιαίτερα της μισθωτής εργασίας.

Το ζητούμενο είναι να ξεκινήσει, χωρίς καμία καθυστέρηση, η αναπτυξιακή διαδικασία, να αντιμετωπιστεί η ακρίβεια και να σταματήσει η κυβέρνηση να θεωρεί ως σταθερή και μοναδική πηγή εσόδων την περικοπή μισθών, συντάξεων και κοινωνικών παροχών, την ώρα, μάλιστα, που η παραοικονομία και η διαφθορά λεηλατούν το δημόσιο αγαθό» σχολίασε.

Κατά την επίσκεψή του στο νομό, ο Φ. Κουβέλης συναντήθηκε με το δήμαρχο Βόλου, Πάνο Σκοτινιώτη, το προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Μαγνησίας, ενώ είχε επαφές με τοπικούς φορείς.

Στο πλαίσιο των προσυνεδριακών διαδικασιών, ο Φ. Κουβέλης μίλησε σε εκδήλωση μελών και φίλων της Δημοκρατικής Αριστεράς, στην οποία παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βόλου, Αντιδήμαρχοι της πόλης, καθώς και αρκετοί φορείς της Μαγνησίας.

TAGS